SM-Keskimatkan suunnistukset Vaasassa, Malinen 5.

Loppusuoran yleisöä

Kisan ja liiton sponsorikattaus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Suunnistuksen keskimatkojen Suomen Mestaruuksista kilpailtiin lauantaina Vaasan Öjbergetissä. Kisassa oli mukana yhteensä 1915 osanottajaa nuorten, aikuisten ja veteraanien kisassa. Aamupäivällä oli karsintakisa pääosalla sarjoista ja iltapäivällä sitten finaalit. Maasto oli suunnistuksellisesti vaativaa ja pohjaltaan melkoisen kivikkoista. Kivikkoisuuden takia oli hankala juosta ja lukea karttaa samaan aikaan. Onneksi keli oli kisassa kuiva, märällä kelillä olisi ollut todella hankalaa. Osa maajoukkueurheilijoista puuttui pääsarjojen kisasta.

Rykmenttiläisiä oli mukana parisenkymmentä. Maasto osoitti vaativuutensa ja aamun karsinnassa osalla oli hieman vaikeuksia, ratojen alkuosat olivat vaikeampia, loppu helppoa. Kuitenkin pari karsintasarjan voittoakin saatiin. Finaaliradat olivat sitten karsintaratoja pidempiä ja vielä vaativampia. Mitalisijoille ei kisassa tällä kertaa ihan päästy. Lähimmäksi pääsi H65-sarjan Jouko Malinen, joka oli viides vain 13 sek päässä pronssista. H40-sarjassa Hannu-Pekka Pukema oli seitsemäs, lopun virhe vei mitalisijan. Kovatasoisessa H16-sarjassa Jonne Mourujärvi oli pienten virheiden rasittamana hyvällä sijalla 10. D45-sarjan Niina Männikkö oli myös 10. sijalla.

Kolmen viikon päästä on sitten vuorossa Venlojen ja Jukolan viestit, johon Rykmentiltä on lähdössä 11 naisten ja 8 miesten joukkuetta.

Linkki tulossivulle

 

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *