Omatoimiharjoitukset

Tälle sivulle kerätty omatoimista suunnistustekemistä, varsinkin kun koronaepidemia on osin estänyt normaalia harjoitustoimintaa.

Pyöräsuunnistuksen kesäharjoitus 2021 Linkki karttoihin

Rajamäen Käpylännummen pyöräsuunnistuksen kesäharjoitus on käytettävissä omatoimiharjoituksena 11.7.-31.8.2021. Harjoituksen P-, lähtö- ja maalipaikkana on Rajamäen Kehityksen maja osoitteessa Kiljavantie 231, Nurmijärvi. Rasteilla on leveät keltaiset kuitunauhat, joissa on teksti PYÖRÄSUUNNISTUS 2021 ja rastin koodinumero. Karttana on Käpylännummen pyöräsuunnistuskartta. Rastipisteet ovat samoja kuin Nurmijärven Iltarastien pyöräsuunnistusradalla toukokuussa 2021.

Ratavaihtoehtoja on valmiiksi suunniteltuna 3 kpl: A-rata 10,7 km, B-rata 7,3 km ja C-rata 4,5 km. Nämä matkat ovat suoraan linnuntietä mitattuja. Lisäksi käytettävissä on oman radan suunnittelua varten kaikki rastit kartta.

Omatoimirastit ovat Rajamäen Rykmentin jäsenille ilmaiset ja muille omatoimirastien karttamaksu on 5 €/kartta. Karttamaksu Rajamäen Rykmentin tilille FI55 5300 5120 0027 58.

Jos joltain rastilta puuttuu kuitunauha, ilmoita siitä Ari Enrothille (puh. 040 7009131), jotta tiedämme viedä uuden kuitunauhan kadonneen tilalle.

Omatoimi-iltarastit

MOBO-radat Nurmijärvellä

Kiintorastit Nurmijärvellä

Running Wild -reitinvalintaharjoituksia

Lisäksi Nurmijärven kunnan nettisivuilta löytyy RR:n karttoja pdf-muodossa tulostettavaksi.

Palautetta ja vinkkejä kaikenlaisesta suunnistustekemisestä voi lähettää osoitteeseen rajamaenrykmentti@gmail.com.

Comments are closed.