Rajamäen Rykmentti

Rajamäen Rykmentti on vuonna 1937 perustettu, Nurmijärven alueella toimiva suunnistuksen erikoisseura. Seurassa on jäseniä hieman alle 400 kpl. Seuran tavoitteena on tarjota toiminta-alueellaan edellytykset suunnistuksen oppimiselle, lajin kilpailutoiminnalle ja huippusuunnistukselle sekä suunnistuksen harrastamiselle kuntoilumuotona.

Kuntosuunnistus

Rajamäen Rykmentti järjestää vuosittain huhti–lokakuussa noin 25 iltarastitapahtumaa, joiden kävijämäärä on kasvanut tasaisesti vuosi vuodelta, viimeisiä koronavuosia lukuun ottamatta. Vuonna 2016 Nurmijärven iltarasteilla kirjattiin yhteensä huimat noin 7 000 suoritusta. Iltarasteille ovat tervetulleita kaikki suunnistuksesta kiinnostuneet kuntoilijat, jokaiselle löytyy sopivan tasoinen rata. Radan voi jokainen kiertää itselleen sopivalla vauhdilla ja halutessaan rasteilla voi pyytää myös opastusta suunnistukseen. Viimeisen parin kauden aikana on ollut kuntorasteilla mahdollista myös omatoimisuunnistaa.

Nuorisotoiminta

Rajamäen Rykmentin nuorisotoiminnan ajatuksena on tarjota lapsille ja nuorille monipuolisia mahdollisuuksia harrastaa suunnistusta joko iloisesti liikuntamielessä tai kilpaillen. Vuosittain toteutetaan lasten suunnistuskoulu, jonka kautta saadaan uusia harrastajia myös ympärivuotiseen toimintaan. Nuorille järjestetään taitoharjoituksia ja muuta valmennusta sekä heitä kannustetaan osallistumaan myös kilpailutoimintaan.

Valmennustoiminta

Seurassa toimivat miesten ja naisten valmennusryhmät sekä nuorten taitoharjoitusryhmä. Valmennustoiminta toteutetaan valmennusleireinä, harjoituspäivinä, testijuoksuina, taitoharjoituksina, yhteislenkkeinä ja henkilökohtaisena harjoitteluna. Lue lisää valmennustoiminnasta valmennuksen sivuilta.

Kilpailutoiminta

Rajamäen Rykmentti järjestää vuosittain kansalliset, kaksipäiväiset Uudenmaan Rastipäivät. Vuosien varrella on järjestetty myös kaksi Jukolan viestiä, kaksi Nuorten Jukolaa ja SM-kilpailuja.

Comments are closed.