Tietosuojaseloste

Henkilötietojen käsittely Rajamäen Rykmentissä

Rajamäen Rykmentin jäsentiedot ovat MyClub-palvelussa. Lisäksi kilpailevat jäsenet voivat tallentaa omia tietojaan Olympiakomitean Suomisport-palveluun ja sen osana olevaan Rastilippu-palveluun sekä Suunnistusliiton IRMA-palveluun.

Palveluiden pääkäyttäjinä toimivilla seuran jäsenillä on tarkastus- ja muokkausoikeus palveluihin tallennettuihin tietoihin.

Yllämainitut palvelut ovat kolmannen osapuolen tuottamia, jotka ovat laatineet palveluista myös omat tietosuojaselosteensa:

Henkilötiedot nettisivuilla

Nettisivuilla ei kerätä henkilötietoja. Käyttäjän suostumuksella voidaan seurata käyttäytymistä sivustolla Google Analytics -palvelun avulla. Yksittäistä käyttäjää ei voida tunnistaa palvelussa. Ilmoitustaululle lähetetyt kommentit tarkistetaan automatisoidun roskapostiestopalvelun avulla, johon lähetetään käyttäjän antama sähköpostiosoite. Kommentteihin ja sivuston selaustietojen keräämiseen liittyvät valinnat tallennetaan evästeinä käyttäjän selaimeen. Evästeet voi kieltää selaimen asetuksissa.

Nettisivuilla voidaan käyttää esimerkiksi sosiaalisen median upotteita. Niiden avaaminen verrattavissa siihen, että käyttäjä kävisi itse kolmannen osapuolen sivustolla.

Nettisivuilla ylläpidetään vanhojen iltarasti- ja kilpailutulosten sekä uutisten ja tiedotteiden arkistoa. Ne kuuluvat urheilun luonteeseen ja näissä olevia nimiä ja henkilötietoja ei pääsääntöisesti poisteta. Jos et halua nimeäsi julkiseen tulosluetteloon iltarasteilla, ilmoitathan asiasta tulospalvelulle.

Yhteystiedot

Seuran toimihenkilöiden yhteystiedot löytyvät yhteystiedot-sivulta. Tietosuojaan ja tietoturvaan liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä webmasteriin tai johtokunnan jäseneen.

https://rajamaenrykmentti.fi/seura/yhteystiedot

Comments are closed.