Ilmoitustaulu

129 Comments

 1. RAJAMÄEN RYKMENTIN SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS 22.11.

  – Fyysisesti paikalla olevina sekä etäyhteyden kaútta kokoukseen osallistui yhteensä 7 seuran jäsentä
  – Seuran lajit ja jäsenyydet pidetään ennallaan.
  – Jäsenmaksut pysyvät ennallaan 2021, paitsi yli 65-vuotiaille tulee 30 EUR jäsenmaksu, sama kuin junioreille. Kunniajäsenyyden päättää yli johtokunta esim. yli 65-vuotiaille seuraviirin jakoperusteilla
  – Käytiin läpi seuran toimintasuunnitelma vuodelle 2021 ja hyväksyttiin se.
  – Käytiin läpi seuran talousarvio vuodelle 2021 ja hyväksyttiin se. Talousarvio on alijäämäinen hyvän taloustilanteen ja valmennus- sekä nuorisosatsausten myötä.
  – Valittiin seuran puheenjohtajaksi seuraavalle vuodelle edelleen Tuomas Multala.
  – Erovuoroisista johtokunnan jäsenistä jatkavat edelleen 2 vuotta Mika Loukkalahti sihteerinä ja Jarmo Hyvönen kuntovaliokunnassa. Antti Paasikoski ja Markus Turunen eivät jatka johtokunnassa.
  – Ei erovuoroisia ovat Ari Enroth talousvaliokunnassa, Simo Toivonen nuorisovaliokunnassa ja Seppo Varmavuo, jälkimmäinen vaihtaa valmennusvaliokuntaan.
  – Uutena johtokunnan jäsenenä kaudelle 2021 aloittaa Sirpa Malmström tiedotusvaliokunnassa.
  – Raimo Lindberg ja Terho Mehto jatkavat toiminnantarkastajina.

 2. Eykmentin vuoden 2020 mestaruuskilpailujen yhteispisteet sarjoittain kolmen parhaan osalta on julkaistu mestaruuskisojen sivulla heti pistelaskusääntöjen alla
  https://rajamaenrykmentti.fi/iltarastit/rykmentin-mestaruuskilpailut-2020/

 3. 22.11 klo 17 kauden päättäjäisten ja syyskokouksen klo 19 kutsut ja etäosallistumislinkit zoom-sovelluksen kautta on lähetetty sähköpostina myclub-sovelluksessa oleville jäsenille. Kaikki jäsenmaksun maksaneethan ovat Myclubissa. Joitakin yli 65-vuotiaita ei vielä siellä ole. Jos et ole saanut sähköpostikutsua ja haluat osallistua, lähetä siitä viestiä minulle niin laitan osallistumislinkin tulemaan.

 4. Jouni Moisander

  Vihdissä alkoi TAAS jäärärastit , sään salliessa juoksemme läpitalven emitit metsässä. Lähdöt 11.00-12-30.
  22.11 UUSIKARTTA opastus Siippoo -Selki väli.
  RM JAnne Seppälä

 5. RYKMENTIN KAUDEN PÄÄTTÄJÄISET 22.11 KLO 17, SEURAN SYYSKOKOUS 22.11 KLO 19

  – Rykmentin kauden päättäjäiset pidetään koronatilanteesta johtuen virtuaalisena etätilaisuutena 22.11 klo 17-18.
  – Päättäjäisten ohjelmassa puheenjohtajan tervehdys, lyhyesti valmennuksen ja nuorison kuulumisia sekä kauden 2020 palkittavien henkilöiden julkistaminen. Itse palkinnot ovat noudettavissa myöhemmin. Tilaisuuteen lähetetään jäsenistölle osallistumislinkki sähköpostiin.

  – Rykmentin sääntömääräinen syyskokous pidetään 22.11 klo 19-20 Rajamäen Kololla, osoite Saunatie 3. Kokoukseen on myös etäosallistumismahdollisuus.
  – Syyskokouksen ohjelma: seuran lajivalikoimasta ja jäsenyyksistä päättäminen, seuran jäsenmaksuista päättäminen, vuoden 2021 seuran toimintasuunnitelman ja talousarvion hyväksyminen, johtokunnan puheenjohtajan valitseminen, johtokunnan kokoonpanon hyväksyminen erovuoroisten jäsenien osalta sekä toiminnantarkastajien valitseminen. Erityishuomiona jäsenmaksuosuuteen: johtokunta esittää yli 65-vuotiaille jäsenille 30 EUR jäsenmaksua, kunniajäsenet valitaan erikseen johtokunnan toimesta mm. seuraviirijakoperusteita hyväksi käyttäen.

 6. RYKMENTIN JOHTOKUNNAN KOKOUS 9.11. KOLOLLA

  – Osanottajina Tuomas(pj.), Ari, Mika(siht.), Seppo ja Simo
  – Seuran taloustilanne on erinomainen
  – Suunnistavan Uudenmaan Syyskokous 25.11. etäkokouksena, Seppo osallistuu
  – Suunnistusseminaari etätilaisuutena 4.-6.12, vapaa osanotto
  – Ei osallistuta Nurmijärven markkinoiden järjestämiseen ensi keväänä
  – Kannatetaan 4 osuuden säilyttämistä miesten SM-viestissä liiton kyselyvastauksena
  – Lumoniten lampputarjous käytettävissä Team Sportian kautta, laitetaan tedotus tästä MyClubiin
  – Kysytään tarjouksia seura-asuista varteenotettavilta tahoilta
  – Kuntorastien tapahtumien kävijäkeskiarvo oli 151, parani loppuvuonna, lisäksi olivat omatoimikävijät. Seuran mestaruuskisojen pisteet vielä laskennassa.
  – Käytiin läpi ja viimeisteltiin seuran toimintasuunnitelma vuodelle 2021.
  – Käytiin läpi vuoden 2020 palkinnot ja valittiin palkittavat henkilöt
  – Käytiin läpi 22.11 päättäjäistilaisuusasiat. Koska nyt on aluella voimassa 20 hengen kokoontumisraja (THL:n turvaväli- ja hygieniasuositus mahdollistaa tokipoikkeuksen) sekä erikseen Keusoten 20 hengen kokoontumisrajasuositus, päätettiin olla pitämättä fyysistä päättäjäistilaisuutta. Päättäjäistilaisuus pidetään etätilaisuutena 22.11 klo 17-18. Ohjelmassa yleisasiat, valmennus- ja nuorisoasiat sekä palkitsemiset. Tästä lähetetään jäsenille Zoom-kutsu.
  – Syyskokous järjestetään myös 22.11 klo 19 Kololla, tähänkin tilaisuuteen on etäosallistumismahdollisuus. Ohjelmassa sääntömääräiset asiat (toimintasuunnitelma, johtokunnan jäsenet) ja jäsenmaksun asettaminen yli 65-vuotiaille.
  – Johtokuntaan kaivataan lisää jäseniä, pari erovuoroista ei jatka.
  – KIERTOPALKINNON VIIME VUONNA SAANEITA PYYDETÄÄN TOIMITTAMAAN HETI PALKINTONSA JOHTOKUNNAN JÄSENELLE TAI SUORAAN KELLOLIIKE KARPPISELLE (Aleksis Kiven tie 6, Nurmijärvi).
  – Seuraava johtokunnan kokous 22.11 klo 18-19 päättäjäisten ja syyskokouksen välissä

 7. Huom! Suunnistajan Kauppa tulee huomennakin Palojoelle. Tarjouksia ainakin suunnistuskengistä.

 8. Hei, kauden viimeiset Nurmijärven iltarastit perinteisesti Palojoen koululla tiistaina 27.10. Opastus tieltä 139 Palojoelta, Koulunkulmantien risteyksestä. Tapahtumakeskuksena Palojoen koulu(Koulunkulmantie 166). Lähdöt n. 14.30-15.15, yörasteille n. 17-18, maali suljetaan n. 19.30. Radat A(5,6km), B(4,2km), C-vaativa(3,0km), C(2,2km) ja D(1,2km). Ratamestarina Jarmo Hyvönen. Paikalla kahvio.

 9. HALIKKO VIESTIN JOUKKUEET

  Halikko viestiin lähtee kaksi joukkuetta kilpasarjaan ja yksi kuntosarjaan! Päästään isolla joukolla kisamaan kauden päätökseen! Kilpasarjan joukkueiden juoksujärjestykset ovat tässä. Ole minuun yhteydessä mahdollisimman pian jos syystä tai toisesta olet estynyt tulemaan. Joukkueita voi muokata perjantai iltaan saakka.

  Kuntosarjan joukkue täydentyy vielä, tässä tämänhetkinen tilanne, kokoonpano katsotaan siinä vaiheessa kun kaikki halukkaat on tiedossa. Paikanpäpälle tulevat saattajat voivat nyt siis myös juosta viestissä, lisenssiä ei tarvita! Laita minulle pikaisesti viestiä jos haluat mukaan!

  Ykkösjoukkue:
  1. Sander Vaher
  2. Antero Pulli, Samuli Kyyrönen, Pyry Niemi
  3. Elina Hämäläinen, Elisa Mänty, Jonne Mourujärvi
  4. Rasmus Laapas, Piia Latva-Kiskola, Tapio Perä
  5. Otto Saikkonen, Ari Laapas, Kimmo Vilska
  6. Hanna Valonen
  7. Matti Liukkonen

  Kakkosjoukkue:
  1. Aleksanteri Hiiro
  2. Ilkka Ojapalo, Nikanor Pitkänen, Tuomas Multala
  3. Aino Loukkalahti, Siiri Väkiparta, WilmaLöfgren
  4. Kaapo Malmström, Moona Multala, Jaana Löfgren
  5. Nuutti Toivonen, Essi Mulatala, Iida Varmavuo
  6. Tiina Vilska
  7. Julia Himila

  Kuntosarjan joukkue (täydentyy vielä):
  1. Jyri Malmström
  2. Seppo Varmavuo, ?, ?
  3. Anneli Ojapalo, Kristeri Hiiro, ?
  4. Sirpa Malmström, ?, ?
  5. ? , ? , ?
  6. Heli Murto
  7. Mikko Väkiparta

  • Kakkos ja kolmos -joukkueen kokoonpanoja on muutettu/täydennetty. Tässä tämänhetkinen tilenne, kaksi suunnistajaa vielä puuttuu ja saadaan joukkueet täyteet:

   Kakkosjoukkue:
   1. Aleksanteri Hiiro
   2. Tiina Vilska, Julia Himilä, Nuutti Toivonen
   3. Aino Loukkalahti, Wilma Löfgren, Jaana Löfgren
   4. Kaapo Malmström, Moona Multala, Kaisla Seppälä
   5. Essi Multala, Ilkka Ojapalo, Nikanor Pitkänen
   6. Iida Varmavuo
   7. Heli Murto

   Kuntosarjan joukkue (täydentyy vielä):
   1. Jyri Malmström
   2. Seppo Varmavuo, Tuomas Multala, Simo Toivonen
   3. Anneli Ojapalo, Siiri Väkiparta, Päivi Varmavuo
   4. Kristeri Hiiro, Sirpa Malmström, Jari Väisänen
   5. Pauli Savela, Risto Mourujärvi, ?
   6. ?
   7. Mikko Väkiparta

 10. Hei, Nurmijärven 2. viimeiset iltarastit tiistaina 20.10. Kiljavannummen maastossa. Opastus Kiljavantieltä, Sääksjärventien risteyksestä. Tapahtumakeskuksena Sääksin iso parkkipaikka. Lähdöt n. 16-17, yörasteille n. 18-19, maali suljetaan n. 20.30. Radat A(7,1km), B(5,4km), C(3,6km) ja D(1,7km). Ratamestarina Tapio Ojala. Paikalla kahvio ja todennäköisesti Suunnistajan Kauppa(säävarauksella).

 11. Hei, Nurmijärven iltarastit tiistaina 13.10. Käpylännummella Rajamäellä. Opastus tieltä 1311 Rajamäeltä, Astrakanintien risteyksestä. Tapahtumakeskuksena Käpylännummen hautausmaan parkkipaikka. Lähdöt n. 16.00-17.30, yörasteille n. 18.00-19.00, maali suljetaan n. 20.30. Radat A(7,3km), B(5,5km), C-vaativa(4,1km), C(3,3km) ja D(2,0km). Ratamestareina RR-tytöt. Paikalla kahvio.

  • Piia Heiniö

   Reittihärvelistä puuttui nimeni C-radalta. Onko mahdollista saada? Tallensin jo yhden väärän edellisenä olleen Marianne Summasen nimellä. En saa sitä poistettua.

 12. RYKMENTIN JOHTOKUNNAN KOKOUS 5.10 KOLOLLA

  – Paikalla Tuomas, Ari, Mika, Seppo (etänä), Simo (etänä)
  – Seuran taloustilanne on erinomainen
  – Suunnistavan Uudenmaan syyskokous 25.11, sovitaan myöhemmin osallistuja(t) ja näkemykset.
  – Suunnistusseminaari Pajulahdessa 4.-6.12. Seura kustantaa osallistujat, sovitaan myöhemmin.
  – Päättäjäiset ja syyskokous Klaukkalan Urheilupuiston koululla 22.11 iltapäivällä, paikka vahvistettu. Ohjelmassa voisi katsausten ja palkitsemisten lisäksi olla myös sisäsuunnistusta ja sprinttiä.
  – Ensi vuoden toimintasuunnitelman tekeminen. Mika tekee pohjan ja lähettää sen muille. Seuraavaan kokoukseen mennessä osa-alueiden päivitykset tulee olla tehtynä.
  – Vuoden 2020 palkittavat päätetään seuraavassa kokouksessa. Viime vuoden kiertopalkintojen saajia pyydetään palauttamaan palkintonsa joko johtokunnan jäsenelle tai suoraan Kelloliike Karppiselle Nurmijärvelle, jotta uudet kaiverrukset ehditään tehdä.
  – Jäsenrekisterin suhteen jäsenet ja maksut on pitkälti kirjattu myclubissa. Loput maksamattomat pudotetaan myclubista tällä viikolla pois. Myös muut kesän laskutukset on läpikäyty myclubissa.
  – Valmennuksen suhteen on tehty urheilijasopimuspohjaa nuorille ja uusille tulijoille.
  – Halikkoviestiviikonloppuna 24.-25.10 pidetään aikuisten ja nuorten infoleiri, paikka vielä varmistamatta.
  – Ensi viikonlopun Viestiliigan päätösviestiin on joukkueet lähdössä.
  – Rykmentti järjestää URHEA-treenit marraskuussa ja joulukuussa. Pienemmällä ryhmällä sovitaan maastot ja ratamestarit.
  – Suunnistuskoulu päättyi onnistuneesti viime viikolla. Formaatti oli hyvä.
  – Nuorisoviesti- ja Oravatonniviikonlopusta tuli erinomaista menestystä ja nuoria oli mukana tilanteeseen nähden hyvin.
  – Nuorten treenit jatkuvat aktiivisesti jopa 4 kertaa viikossa.
  – Halikkoviestiin pyritään osallistumaan usean joukkueen voimin. Seppo kokoaa joukkueita muiden avustuksella.
  – Iltarastitapahtumissa on ollut keskimäärin 129 henkeä, lisäksi omatoimisuunnistajat.
  – Seuran mestaruuskisojen yhteispistemäärät sarjoittain on vielä laskematta. Pyritään laskemaan ne pikaisesti.
  – Seuran nettisivuilla ja someviesteillä on ollut hyvin näkyvyyttä.
  – Kunnan sivuille on päivitetty uusimmat suunnistuskarttaversiot.
  – Seuraava kokous 9.11 klo 18.30 Kololla (tai etänä).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *