Kainuun rastiviikko takana

Emma Leinonen

Eilen saatiin päätökseen 56. Kainuun rastiviikko Kajaanin Joutenlammella. Tutusti ohjelmassa oli 4 osakilpailua ja kaksi välipäivää. Osanottajia oli nyt rastiviikolla hyvin, sillä kilpasarjoissa oli 2300 osanottajaa ja lisäksi vähintään 1000 kuntosuunnistajaa. Maasto oli jo osalle aiemmilta vuosilta tuttu Joutenlammen kangaspohjainen alue, jossa oli kuitenkin suuria korkeuseroja jyrkkien suppien muodossa. Välillä oli tiheikköjä ja huonompaakin maastopohjaa, joten nopeimmatkaan miehet eivät tässä maastossa päässeet alle 5 min/km vauhtia. Kelit olivat viileähköt ja viimeisenä päivänä oli kunnon sadekisa.

Rykmenttiläisiä oli mukana 25 kilpasarjoissa ollutta sekä useita kuntosuunnistajia. Parhaasta koko rastiviikon kokonaiskilpailusijasta vastasi H70AL-sarjan Timo Valkonen ollen kokonaiskisan 2. Hän sai kaksi osakilpailuvoittoa 1. ja 4. kisoista. Meri Joensuu oli D35AL-sarjassa kokonaiskilpailun kolmas parhaina osakisasijoinaan kolmostilat kahdesta viimeisestä kisasta. Emma Leinonen oli D9RR-sarjassa kokonaiskisan neljäs, parhaana toisen osakilpailun kolmas sija. Aino Loukkalahti oli D17-20B sarjan yhteiskisan neljäs.

Nuorten eliittisarjoissa Jonne Mourujärvi oli H18E-sarjassa 1. kilpailun neljäs ja 3. kisassa peräti kolmas. Myös Otso Leinonen ja Elias Haapala olivat H16 ja H18-eliittisarjoissa mukana. H45A-sarjan Kimmo Vilska oli hyvässä vauhdissa ollen 5, 3 ja 5-sijoilla kolmessa ensimmäisessä kisassa.

Hieno suunnistus- ja liikuntalomaviikko on jälleen takana ja kohti uusia kesän koitoksia.

Linkki tuloksiin

Ensi vuonna sitten Vuokatinvaaroille!

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *