Nuutti Toivonen Kainuun pyöräsuunnistusrastiviikon ykkönen

Nuutti Toivonen, kuva Touho Häkkinen

Kainuun Rastiviikon yhteydessä ajettiin samalla Kainuun pyöräsuunnistusrastiviikko. Se koostui myös neljästä osakisasta, joista kaksi ajettiin myös Joutenlammen maastoissa ja kaksi Vimpelinvaaralla. Sunnuntain ensimmäinen osakisa oli samalla SM-yhteislähtökisa. Pyöräsuunnistajat pystyivät halutessaan osallistumaan myös normisuunnistusrastiviikolle.

SM-yhteislähtökisassa vielä 18-sarjalainen Nuutti Toivonen otti pronssia H20-sarjassa ja Samuli Kyyrönen oli 6. H50-sarjassa.  Koko rastiviikolla Nuutti otti H20-sarjan ykköstilan voittaen osakilpailut 2, 3 ja 4. Samuli Kyyrönen oli H50-sarjan viikon toinen, eroa kärkeen oli vain reilu minuutti.

Linkki tuloksiin

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *