Venlat ja Jukola Kauhavalla

Kisan kaikki rastit sekä rata- ja hajontakaaviot.

Perinteikkäät Venlojen ja Jukolan viestit juostiin tänä viikonloppuna Kauhavalla Lakia-Jukolan nimellä. Kisakeskuksena oli käytöstä poistettu Kauhavan lentokenttä. Maasto oli varsin tasaista ja lähialueiltaan peltojen rikkomaa. Kauempana kisakeskuksesta oli tiheitä taimikko- ja suoalueita, joissa kumpareikkoja sekä hiekkakuoppa-alue. Miehillä oli lisäksi vaativia ja osin hyväkulkuisia kallioalueitakin. Radat olivat vaativia, rastit monesti tiheiköissä, polku- ja tiejuoksuakin oli paljon. Ihanneajoista jäätiin jonkun verran.

Kaikkiaan starttasi 1421 nais- ja 1649 miesjoukkuetta. Rykmentiltä oli mukana 9 venla- ja 6 jukolajoukkuetta. Osa kisaajista matkasi bussilla kisareissun.

Rykmentin Venlojen ykkösjoukkue saavutti hienon sijan 67 joukkueella Piia Latva-Kiskola, Hanna Valonen, Elisa Mänty ja Lucie Semikova. Sijoitus oli koko ajan sadan joukossa. Parhaat osuussijat saivat Lucie (59) ja Elisa (73).

Kakkosjoukkue päätyi sijalle 287 joukkueella Meri Joensuu, Tiina Vilska, Siiri Väkiparta ja Elina Hämäläinen.

Tässä ja muissakin joukkueissa tehtiin hyviä suorituksia ja kaikki joukkueet läpäisivät viestin yhtä vajaata joukkuetta lukuun ottamatta.

Miesten kisassa paras joukkue saavutti sijan 153 juoksijoinaan Jaakko Leinonen, Kimmo Vilska, Tapio Perä, Samuli Kyyrönen, Pasi Enqvist, Lucie Semikova ja Otto Saikkonen. Ryhmä koostui pääosin veteraani-ikäisistä Luciella vahvistettuna. Parhaat osuussijat saivat Pasi(140) ja Lucie (148). Kokonaan nuorista koostunut joukkue (Jonne Mourujärvi, Nikanor Pitkänen, Touko Hyvärilä, Otso Leinonen, Elias Haapala, Aleksi Hämäläinen ja Kaapo Malmström)  oli nyt sijalla 284. Otso Leinosen osuussija oli 110 ja Jonne Mourujärven 165. Tällä porukalla on tulevaisuus edessä. Kaikki miesten joukkueet läpäisivät viestin kirkkaasti. Toki yhteislähdöissä oli muutamia juoksijoita.

Radat ja maasto olivat rankat ja vaativat ja paljon pummattiin. Mutta onnistumisia tuli myös paljon ja ennen kaikkea vietettiin mukava yhteis- ja liikuntaviikonloppu lajin harrastajien kesken.

Linkki tuloksiin

Juhannustauon jälkeen sitten rastiviikoille, ensin Kainuuseen.

 

 

 

 

 

 

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *