Pyöräsuunnistuksen SM-viikonloppu Kankaanpäässä, Kyyrönen kolmas

Samuli Kyyrönen H50-sarjan pitkän matkan pronssilla, kuva Jari Vaara

Pyöräsuunnistuksen SM-sprintti ja pitkä matka ajettiin tänä viikonloppuna Kankaanpään Kuninkaanlähteen vauhdikkailla kankailla. Rykmenttiläisiä oli nyt kisassa mukana 5 henkeä. Lauantain  sprintissä H20-sarjassa Akseli Pesu ja Nuutti Toivonen olivat sijoilla 4 ja 5 viiden sekunnin erolla toisiinsa ja pari minuuttia kärjestä. H50-sarjassa Samuli Kyyrönen oli kuudes. D21-sarjassa Mervi Pesu oli sijalla 8 ja Vilma Pesu sijalla 11.

Sunnuntain pitkällä matkalla Samuli Kyyrönen otti pronssia H50-sarjassa, ero kärkeenkin vain 51 sek. H20-sarjassa Akseli Pesu ja Nuutti Toivonen olivat nyt sijoilla 6 ja 7. D21-sarjassa Mervi Pesu oli 8. ja Vilma Pesu 10.

Linkki tuloksiin

Seuraavaksi pyöräsuunnistajat suuntaavat Kainuuseen heinäkuun ensimmäisellä viikolla, missä suunnistusrastiviikon ohessa on myös pyöräsuunnistusrastiviikko.

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *