AM-keskimatkan mitalisadetta Karkkilasta

H65-sarjan AM-mitalistien Ilkka Ojapalon ja Jouko Malisen on helppo hymyillä.

Tänään kisattiin avoimet suunnistuksen Uudenmaan AM-keskimatkan kisat Karkkilassa. Maasto oli vaativaa kumpareikkoa, kivikkoa ja pieniä soita. Hakkuujätettäkin maastosta löytyi. Rykmenttiläiset saavuttivat useita voittoja sekä AM-mitaleita. AM-voittajiksi juoksivat Outi Nieminen D40-sarjassa, Kaisa Laapas D45-sarjassa, Matti Liukkonen H40-sarjassa (koko kisan toinen), Ari Laapas H50-sarjassa (koko kisan toinen) Jouko Malinen H65-sarjassa (koko kisan kolmas) sekä Pertti Nieminen H75-sarjassa. Pertin voittomarginaali kakkoseen oli peräti 2.43. AM-hopeaa saivat Touko Hyvärilä H18-sarjassa, Oliver Laapas H14-sarjassa (koko kisan kolmas) ja Ilkka Ojapalo H65-sarjassa (koko kisan viides).

Linkki tuloksiin

Viikko sitten juostiin Kisakallio-rastit Pusulassa keskimatkan ja pitkän matkan merkeissä. Lauantaina ukkoskuuro hieman häiritsi kisaa. Nuorten sarjoissa oli samalla rankat katsastuskisat. 18-vuotiaat juoksivat samat radat 20-sarjan kanssa, sunnuntaina pojilla oli rankka 10 km rata mäkimaastossa. Parhaita rykmenttiläistuloksia olivat Arto Niemen kakkostila H65-sarjassa lauantaina ja Pertti Niemisen voitto sunnuntaina H75-sarjassa sekä Jouko Malisen kolmossija.

linkki tuloksiin

 

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *