Nuutti pyöräsuunnistuksen EM-kisoissa

Nuutti Toivonen EM sprintissä. Kuva Donatas Lazauskas.

Pyöräsuunnistuksen EM-kisat ovat parasta aikaa menossa Puolan Ostrodassa. Eilen ajettiin sprintti ja tänään pitkän matkan kisa. Rykmentin Nuutti Toivonen oli mukana nuorten 20-vuotiaiden EM-kisassa. Torstain maastopainotteisessa kovaa ajokuntoa vaatineessa sprintissä hän ajoi sijalle 20 reilut 3 min kärjestä. Perjantain sprinttiä vastanneessa tyyppisessä maastossa ajetulla pitkällä matkalla sijoitus oli 24. Helteisessä kelissä ajettu kilpailu koetteli pyöräsuunnistajien kestävyyttä sekä reitinvalintataitoja.

Kilpailun tulossivu

Lauantaina jatketaan keskimatkan kisalla ja sunnuntaina sekaviestillä.

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *