Vilma Pesulle pronssi SM-hisusprintistä

Vilma Pesu SM-sprintissä, kuva Timo Mikkola

Hiihtosuunnistuskausi on ollut jo hyvässä vauhdissa jonkin aikaa. Tänä viikonloppuna olivat vuorossa ensimmäiset SM-kisat Kouvolan Valkealassa. Tänään kisattiin SM-sprintti, jossa nuorilla ja yleisellä sarjalla oli karsinta (lähtöjärjestyksen muodostaminen) aamulla ja finaali iltapäivällä. Veteraanisarjoissa taas aamu- ja iltapäivän kisojen tulokset laskettiin yhteen. Aamupäivän kisa oli enimmäkseen moottorikelkkaurastoa ja iltapäivän kisa kangasmaastoa, jossa myös kuntolatuverkostoa.

Naisten pääsarjassa ensimmäistä vuottaan pääsarjassa kilpaileva Vilma Pesu suunnisti hienosti pronssille vain 4 sek. päähän hopeasta ja 19 sek. kullasta. Jo karsinnassa hän oli toiseksi nopein. Mervi Pesu oli sijalla 10. Nuorten sarjoissa suunnistettiin myös 10 joukkoon, kun Nuutti Toivonen oli sijalla 7 H20-sarjassa ja Otso Leinonen H17-sarjassa sijalla 9 . H50-veteraaneissa Samuli Kyyrönen oli kahdeksas.

Huomenna hiihtosuunnistetaan parisprintit.

Linkki onlinetuloksiin

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *