Nuutti ja Touko pronssille hisun H20-pariviestissä

Nuutti Toivonen ja Touko Hyvärilä H20-sarjan 3. Kuva Simo Toivonen.

Tänään hiihtosuunnistettiin Kouvolassa SM-pariviestit. Aikuiset ja nuoret hiihtivät 2*3 kertaa 10-15 min kestoiset osuudet ja veteraanit 2*2 vastaavaa osuutta. Rykmentistä mukana oli nyt kolme joukkuetta. H20-sarjassa Nuutti Toivonen ja Touko Hyvärilä ylsivät pronssille tiukassa kirikamppailussa, neljäs joukkue sai saman ajan. Pojat olivat koko ajan mitalin tuntumassa, nousten lopussa pronssille, kun pari joukkuetta edestä harhautui virherasteille. Arvoa nostaa vielä se, että molemmilla on vielä kaksi vuotta samassa sarjassa jäljellä.

Naisten pääsarjassa perhejoukkue Vilma ja Mervi Pesu kamppaili tiukasti mitalisijasta, sijoitukset vaihtelivat 3-4 välillä. Loppusijaksi tuli nyt neljäs 40 sek. pronssista. Veteraanien H100-sarjassa Samuli Kyyrönen ja Mika Kulmala olivat sijalla 11.

Linkki tuloksiin

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *