SM-sprintti Lahdessa, plakettisijoituksia tuli

Jouko Malinen H65-sarjan sija 4. Kuva Jyrki Routsi

Suunnistuksen SM-sprinttikisat juostiin tänään Lahdessa. Kisailijoita oli kaikkiaan 1750. Tutusti aamupäivällä karsinnat ja iltapäivällä finaalit. Kisakeskuksena toimi Sibeliustalo, kisamaasto oli kerrostaloaluetta, jossa oli tehty ylimääräisiä aitoja vaikeuttamaan suunnistusta. Radat olivat tekniset ja usein vaadittiin suuria kiertoja, kun suoraan ei päässyt ja toisaalta kykyä nähdä vauhdissa aitojen pieniä aukkoja. Rykmenttiläisiä oli mukana noin 25 henkeä.

Aamupäivän karsinnoissa osalle tuli hylkäyksiä väärien leimojen tai rastien väliin jättämisen vuoksi. Iltapäivän finaalit olivat vieläkin vaativammat, todella harva selvisi ilman virheitä. Iltapäivän finaaleissa rykmentille ei tullut aivan mitalisijoja. Paras sijoitus oli H65-sarjan Jouko Malisen 4. sija vain 5 sek mitalista. Lopun pienet virheet pudottivat kakkossijalta ja ulos mitaleilta. Nuorissa saatiin kaksi henkeä plaketeille: H16-sarjassa Jonne Mourujärvi oli kahdeksas. H15-sarjassa Otso Leinonen oli sijalla 9. Molemmilla pojilla oli vauhdin puolesta mahdollisuus jopa muutaman pykälän korkeammallekin. D35-sarjassa Susanna Tervo oli myös kahdeksas. Jälleen finaaleissa moni joutui hylätyksi mm. rastien väliin jättämisen vuoksi. Parinkymmenen paikkeille ylsi jo moni RR:n nuori ja veteraani.

Linkki tuloksiin Linkki

Huomenna sitten SM-viestit Hollolan Hälvälässä.

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *