Nuutti Toivonen hopealla pysun SM-yhteislähdössä

Lahdessa järjestetystä eri lajeista koostuvan SM-viikon yhteydessä kisattiin sunnuntaina 6.8. myös pyöräsuunnistuksen SM-yhteislähtökisa. Aikuisten osalta kisat myös televisioitiin. Kisakeskus oli Lahden hiihtostadionin vieressä ja kisamaasto Salpausselän harjulla latupohjia ja pienempiä polkuja hyödyntäen. Mäkeä ja pikkupolkuja siis riitti. Miehet ja 20- sekä 17-vuotiaat nuoret kisasivat saman 18 km pituisen hajontoja sisältävän radan, joka ajettiin kahtena lenkkinä. Naisilla oli vastaava 16 km rata. MM-kisoihinkin matkaava rykmentin Nuutti Toivonen oli H17-sarjassa hopealla. Jälleen H20 -sarjan kisaajat olivat häntä hitaampia. Naisten kisassa Mervi Pesu oli kahdeksas.

Linkki tuloksiin

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *