Elokuun kuntorastit ja kisat pyörähtävät käyntiin

Heinäkuu alkaa olla lopuillaan ja käännytään kohti elokuuta. Lomakauden jälkeinen suunnistustoiminta aktivoituu taas huippuunsa. Nyt on hyvä aktivoitua taas myös rykmenttiläisten ja muidenkin suunnistajien, aloittelevienkin osalta.

Rykmentin kuntorastit jatkuvat 1.8 tiistai-iltana klo 16.30 alkaen 1.8 Herusten Solttilannummen mukavassa nopeakulkuisessa maastossa. Siellä on myös alle 10-vuotiaiden rastireitti- ja 11-12-vuotiaiden tukireittiradat sekä lisäksi pyöräsuunnistusradat tarjolla. https://rajamaenrykmentti.fi/iltarastit/.

Elokuussa on nyt myös hyvä mahdollisuus käydä lähistöllä Uudenmaan alueella kisoissa laatumaastoissa Linkki IRMA-kisakalenteriin. Sarjojahan on kisoissa ihan kaikenikäisille, lisenssi vain tarvitaan, AM-kisoissa ei tarvita sitäkään. Elokuun ensimmäisenä viikonloppuna on lauantaina Pihkarastit Sotungissa (Pihkarastit) ja sunnuntaina Jyry-Rastit Nuuksiossa (Jyry-rastit), molemmat keskimatkoja.

Kahden viikon päästä pidetään Uudenmaan Aluemestaruuskisat Siuntiossa (AM-kisat), lauantaina pitkämatka ja sunnuntaina kolmiosuuksiset viestikisat.

Kolmen viikon päästä on sitten Nuorten Jukola Hyvinkäällä (Nuorten Jukola), samaan aikaan on sprinttikisoja Tuusulassa. Kuukauden päästä on sitten vielä sprinttikisoja Espoossa.

 

 

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *