AM-kisoista mestaruuksia ja mitaleita

H55-sarjan AM-viestin voittajajoukkue, Ari Laapas (3. os.), Arto Niemi (1. os., myös H65 henk. koht. voittaja) ja Samuli Kyyrönen (2. os)

Uudenmaan alueen avoimet mestaruussuunnistukset kilpailtiin tänä viikonloppuna Lynxin järjestämänä Siuntiossa. Lauantaina oli pitkän matkan kisa ja sunnuntaina viesti. Maasto oli Karskog-Kynnar, jossa oli suuria korkeuseroja, paljon isoja jyrkänteitä sekä vaativaa suunnistusta hyväkulkuisten mäkien päällystöjen kumpareikoissa. Matkat oli suhteutettu rankan maaston takia keskimääräistä lyhyemmiksi. Rykmenttiläisiä oli henkilökohtaisessa kisassa 24 ja viestijoukkueita oli nyt 5 kpl.

Lauantain pitkän matkan kisassa rykmenttiläisistä mestaruuden saivat H40-sarjan Jaakko Leinonen ja H65-sarjan Arto Niemi (koko kisan nopein legenda Ari Anjala). Hopeaa saivat D18-sarjan Elisa Mänty sekä H10RR-sarjan Jooa Vilska. Pronssille ylsivät H15-sarjan Otso Leinonen ja D40-sarjan Tiina Vilska. H18-sarjassa Nuutti Toivonen oli neljäs.

Linkki AM-pitkän tuloksiin

Viestikisassa Rykmentti hallitsi H55 (yhteisikä 170 vuotta)-sarjaa. Ykkösjoukkue Arto Niemi, Samuli Kyyrönen ja Ari Laapas otti selkeän voiton. Rykmentin kakkosjoukkue Mika Kulmala, Mika Loukkalahti ja Ismo Lampinen hätyytteli ensimmäisen osuuden, mutta taipui sitten kakkoseksi ykkösen vauhdista varmistaen rykmentin selkeän kaksoisvoiton ennen HS:n joukkuetta. Lisäksi hopeaa sai H70 sarjan joukkue Veijo Salmi, Pekka Vilska ja Timo Valkonen kolmen minuutin erolla kärkeen. Nuorten joukkueet eivät nyt aivan yltäneet kärkisijoille.

Linkki viestin tuloksiin

Parhaillaan ovat menossa myös veteraanien MM-kisat Slovakiassa. Rykmenttiläisiä on mukana puolisen tusinaa. Sprinttikisassa Jouko Malinen oli tänään H65-sarjassa sijalla 14. Ensi viikolla keskimatkan ja pitkän matkan kisat.

Linkki WMOC 2023 kisasivuille

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *