Nuutti Toivonen 15. pysun MM-kisassa

Nuutti Toivonen, kuva: Timo Mikkola

Pyöräsuunnistuksen aikuisten ja nuorten MM-kilpailut ovat alkaneet Tsekin Jicinissä. Nuutti Toivonen on nuorten alle 20-vuotiaiden sarjassa Suomen edustusjoukkueessa. Tänään ajettiin sprinttikilpailu, joka ajettiin käytännössä Jicinin kaupunkialueella. Nuutti oli hienosti lopputuloksissa sijalla 15, kilpailijoita oli kaikkiaan 57. Tämä oli hyvä aloitus kisaviikolle. Suomeen tuli myös kisan voitto. Tulosten kanssa oli ensin epäselvyyttä, osalla oli minuutin liian huono aika.

Linkki tuloksiin

MM-kisat kisat jatkuvat ensi viikolla pitkän matkan, keskimatkan, yhteislähdön ja lopuksi viestikisojen merkeissä aina lauantaihin 26.8 asti

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *