Nuorten Jukolasta rykmentille sija 51, WMOC kisattu Slovakiassa

Nuorten Jukolan D18-sarjan ankkuriosuus.

Tänään juostiin Hyvinkään Sveitsissä perinteinen nuorten 7-osuuksinen Jukolan viesti. Maastohan oli jyrkkiä mäkiä sisältävä ja polkurikas alue. Joukkueita oli mukana kaikkiaan 161 kpl. Rykmentillä oli nyt mukana yksi joukkue, nuorten tyttöjen osuuksille on haastava saada juoksijoita.

Joukkue Jonne Mourujärvi, Siiri Väkiparta, Jere Mourujärvi, Vilja Hyvämäki, Simo Väkiparta, Touko Hyvärilä ja Elisa Mänty oli loppusijalla 51, viime vuoden sija oli 50. Jonne tuli avausosuudelta peräti sijalla 8. Seuraavilla osuuksilla jouduttiin hieman antamaan periksi ja loppuosuuksilla taas noustiin. Ankkuri Elisa oli osuussijoituksissa 28. sijalla, 6. osuuden Touko 51. Nelososuuden Vilja oli useita vuosia ali-ikäinen osuudelleen. Walesin vierailta oli mukana useampi joukkue, maastot olivat vielä haastavat ja leiri väsyttänyt, sillä kaikki joukkueet jäivät selvästi rykmentin taakse.

Linkki lopputuloksiin

Huomenna on ohjelmassa nuorten henkilökohtaiset kisat, Kompassi-kisojen ja INOV8-liigan finaalit.

 

Kuluneella viikolla kisattiin myös veteraanien MM-kisojen maastomatkat Slovakiassa. Ensin karsinta ja sitten keskimatka ja pitkämatka. Keskimatkalla rykmenttiläisistä parhaiten sijoittuivat H70-sarjan Vesa Tervo sijalle 17 ja H75-sarjan Pertti Nieminen sijalle 24. Pitkällä matkalla päästiin sitten kymppisakkiinkin, kun H65-sarjan Jouko Malinen oli sijalla 9 ja H75-sarjan Pertti Nieminen sijalla 10.

Linkki tuloksiin Linkki tuloksiin

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *