Nuutti Toivoselle kaksi pronssia pysun SM-kisoista ja valinta MM-kisoihin.

Nuutti Toivonen (Kuva Kainuun PSRV, 3. osak., Touho Häkkinen)

Pyöräsuunnistuksen SM-kisoja käytiin Jurvassa sprintin ja pitkän matkan osalta tänä viikonloppuna. Kilpailukeskuksena ja maastoalueena oli Jurvan ampumahiihtostadion lähialueineen. Lauantain sprintistä rykmentin Nuutti Toivonen otti pronssia H17-sarjassa. 7,5 km matkalla eroa kärkeen jäi 1.32, kakkoseen 42 sekuntia.  Sunnuntain pitkällä matkalla H17-sarjan ratapituudeksi kertyi nopeinta reittiä pitkin peräti 29 km. Tästäkin kisasta Nuutti otti SM-pronssia ajalla 1.18.37. Alkumatkasta hän oli väliajoissa johdossakin, Nuutin loppuaika oli parempi kuin saman radan menneellä H20-sarjan voittajalla.  Seuraava pyöräsuunnistuksen SM-kisa on yhteislähtökisa 6.8.

Linkki sprintin tuloksiin

Linkki pitkän matkan tuloksiin

Maanantaina 17.7 julkistettiin pyöräsuunnistuksen MM-valinnat ja Nuutti on mukana Suomen nuorten MM-kisajoukkueessa. Nuorten ja aikuisten MM-kisat pidetään Tsekin Jicinissä 20.-26.8. Onnea Nuutille kisoihin!

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *