Vilma Pesu nuorten MM-viestimestariksi!

Vilma Pesu, Anni Salmela ja Lotte-Line Ekström, kuva Donatas Lazauskas

Tänään hiihtosuunnistettiin Latvian EM ja MM-kisoissa viestit. Vilma Pesu suunnisti upeasti maailmanmestaruuteen Suomen joukkueen avaajana. Seuraavassa tekstiote suunnistusliiton uutisesta.

https://www.suunnistusliitto.fi/2023/02/nuorille-kolme-mestaruutta-ja-hopea-latvian-hiihtosuunnistuksen-mm-ja-em-viesteissa/

”Nuorten 20-vuotiaiden naisten joukkue Vilma Pesu, Anni Salmela ja Lotte-Line Ekström hiihtosuunnisti varmoilla suorituksilla nuorten maailmanmestaruuteen.
– Osuus meni tosi hyvin, vaikka hiihtopätkillä kulku oli välillä pehmeämpää. Mutta lopussa sain liukkailla suksilla laskupätkillä sekä onnistuneilla reitinvalinnoilla edelle menevät kiinni, kertoi Norjan kanssa avauksesta kärjessä vaihtanut Vilma Pesu.
– Suunnistus meni pääosin sujuvasti, vain yksi pieni 10 sekunnin virhe tuli matkalla ja hiihtokin kulki hyvin. Tykkäsin kyllä radasta, onnistuin reitinvalinnoissa ja sukset toimivat alamäissä ainakin paremmin kuin norjalaisten, kertoi toisena vain 23 sekuntia Norjan perässä vaihtanut Anni Salmela.
Lotte-Line Ekström ohitti ankkuriosuudella Norjan, ja teki kaiken mitä ankkurilta voi odottaa.
– Jossain nelosrastin välillä menin norjalaisen ohi, kun hän taisi tehdä virhettä. Sitten ajattelin, että nyt pitää hiihtää kovaa karkuun, ja se onnistui, iloitsi ankkuri Lotte-Line Ekström.”

Perjantain pitkän matkan MM-yhteislähtökisassa Vilma Pesu oli yhdeksäs 4.44 erolla kärkeen.

 

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *