Mervi Pesu hisun keskimatkan Suomen Mestari!

Naisten D21-kärkikolmikko, Mervi Pesu mestari. Kuva: Juho-Veikko Hytönen

Hiihtosuunnistuksen keskimatkan Suomen Mestaruuksista päästiin kilpailemaan tänään Lammin Evolla. Lunta oli kisan järjestämiseen juuri riittävästi. Urasto oli haastava ja oikoja syntyi paljon. Rykmenttiläisiä oli nyt mukana peräti 14 henkeä.

Mervi Pesu voitti naisten pääsarjan mestaruuden ylivoimaisesti yli minuutin erolla kakkoseen. Haastattelussa hän totesi seuraavaa: ”Haastava kisa ja vauhdikas keli. Urilla oli paljon oikoja, joten suunnistus oli koko ajan vähän myöhässä. Piti jarrutella ja välillä jopa pysähdellä, jotta vältti isommat virheet. Paikoitellen oli todella hyvää, mutta tietyillä aluilla oli vähemmän lunta. Välillä sai kevennellä suksilla, että välineet pysyivät ehjänä.”

Muita mitaleja ei nyt rykmentille tullut, mutta kaksi nelossijaa D20-sarjan Vilma Pesun (8 sek. pronssiin) ja H17-sarjan Nuutti Toivosen toimesta. Kymppisakkiin ylsivät myös D15-sarjan Lotta Pesu 7. sijallaan ja H60-sarjan Erkki Oinaskallio 9. sijallaan.

Linkki tuloksiin

Huomenna kisataan SM-viestit.

 

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *