Vilma Pesu hisun nuorten MM-kisoissa sijoilla 5 ja 8.

Vilma Pesu MM-keskimatkalla, kuva Donatas Lazauskas.

Hiihtosuunnistuskausi on jo hyvässä vauhdissa. Hiihtosuunnistuksen EM-kilpailut järjestetään Latviassa 31.1.-5.2.2023. Aikuisten EM-kilpailujen lisäksi Latviassa kilpaillaan nuorten 20-vuotiaiden MM-kilpailut sekä nuorten 17-vuotiaiden EM-kilpailut. Rykmentin Vilma Pesu on mukana 20-vuotiaiden maajoukkueessa. Tähän mennessä on ehditty kisata jo sprintti sekä keskimatka. Sprintissä Vilma oli hienosti viides 10 sekuntia mitalista ja toiseksi parhaana suomalaisena. Keskimatkalla Vilma oli kahdeksas ollen paras suomalainen, mitaliin eroa oli 31 sek.

”Alussa oli aika möykkyistä urastoa, ja siinä piti mennä varovaisemmin, ettei riko kalustoa. Reitinvalintoja en ole ehtinyt vielä tarkemmin analysoida, mutta suunnistuksellisesti se oli ok-suoritus, vaikka muutamassa kohdassa oli pieniä hämmennyksen kohtia. Tästä on hyvä petrata seuraaviin startteihin” kertoi Vilma Pesu MM- keskimatkan jälkeen.

Seuraavina startteina ovat perjantain yhteislähtökisa, lauantain viesti ja sunnuntain sprinttiviesti. Ohessa linkkejä suunnistusliiton sivuille.

Ohjelma: https://www.suunnistusliitto.fi/2023/01/seuraa-hiihtosuunnistuksen-em-kilpailuja/

Sprintti: 31.1.2023: https://www.suunnistusliitto.fi/2023/01/niklas-ekstrom-pronssilla-hiihtosuunnistuksen-em-sprintissa/

Keskimatka 1.2.2023: https://www.suunnistusliitto.fi/2023/02/aapo-viippola-em-hopealla-hiihtosuunnistuksen-keskimatkalla-latviassa/

 

 

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *