Kolme mitalia Rykmentille suunnistuksen SM-erikoispitkältä

Jonne Mourujärvi H15-sarjan pronssilla. Kuva Rasmus Laapas

Kaisa laapas D45-sarjan pronssilla, kuva Rasmus Laapas

Tänään kilpailtiin suunnistuksen kauden viimeinen SM-kisa erikoispitkän matkan muodossa. Kisa käytiin Jämsässä varsin raskaspohjaisessa maastossa, jolloin kilometrivauhdit jäivät hitaahkoiksi. Nuoret ja yleiset sarjat kilpailivat yhteislähdöin ja hajontalenkein, veteraanit kisasivat normaalisti väliaikalähtömuodolla. Loppuaikojen perusteella pisimmillä radoilla suoritusajat menivät jo hivenen ylipitkiksikin (max.  2*pitkän matkan ohjeaika).  Rykmenttiläisiä oli mukana nyt vain tusinan verran.

Rykmenttiläiset saavuttivat tästä kisasta kolme SM-mitalia. Elina Kukkasjärvi sai jälleen mitalin, nyt hopeaa D65-sarjassa 1.22 Hennariikka Lonkan takana. H15-sarjassa vauhdikas Jonne Mourujärvi sai pronssia vain viisi sekuntia voittajan Karri Kuusisen takana ja 3 sek hopeasta. D45-sarjassa Kaisa Laapas oli myös pronssilla minuutin päässä hopeasta. Lisäksi Rasmus Laapas oli H16-sarjassa viides oman letkansa kärjessä. H70 sarjassa Pertti Nieminen oli myös viides pari minuuttia mitalista. Lisäksi tuli pari sijoitusta juuri 10.-sijan ulkopuolelle, Niina Männikön (D45) ja Samuli Kyyrösen (H50) toimesta.

Linkki onlinetuloksiin

Vielä yksi kisaviikonloppu Halikossa ja sitten tämä kisakausi alkaa olla paketissa. Toki kuntorastit vielä jatkuvat kuun loppuun asti.

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *