Halikkoviestistä sija 15.

Halikkoviestin kartta, rastit ja hajontakaaviot.

Tänään kisattiin Salon Halikossa Suomen vastine 25-Mannalle, 15-osuuksinen seuraviesti, Halikkoviesti. Viestin osuusrajoitukset painottavat nykyään nuorten ja veteraanien osuutta, osuuksilla 2-5 on kolme rinnakkaista juoksijaa. Maasto oli nyt varsin nopeaa ja tasaista kangas-avokallio-suomaastoa, mutta metsänhoidolliset harvennukset hidastivat kulkukelpoisuutta, tarkkoja rastipisteitäkin löytyi. Kaikkiaan kisassa oli mukana 90 joukkuetta samoilla radoilla, näistä 47 joukkuetta kuntosarjassa. Rykmentiltä oli mukana kaksi joukkuetta, joista toinen kuntosarjassa.

Rykmentin ykkösjoukkue suoriutui urakastaan mainiosti päätyen sijalle 15, joka oli kolme pykälää viime vuotta parempi. Lisäksi yksi kuntosarjan joukkue oli edellä, mutta se juoksi ilman osuusrajoitteita. Vaihtosijoitukset pyörivät joukkueella osuuksien jälkeen hyvin tasaisesti ollen 15, 17, 20, 19, 17, 15 ja 15, lopussa pystyttiin muutama sija vielä kirimään. Kaikkiaan erot tulivat kuitenkin kärkeen varsin suuriksi.  Täydelliselläkään juoksujärjestyksellä ja suorituksella sijoitus ei olisi noussut kuin pari pykälää, sijaan 12 oli eroa jo yli 11 min.

Kuntosarjan joukkue sai myös hienon tuloksen ollen sarjansa 26. Joukkuetta suosi onni myös arvontapalkinnon muodossa. Lisäksi juostiin H12 ja D13-sarjan Halikkojuoksu, jossa Eemi Vilska, Jooa Vilska ja Oliver Laapas olivat kärkijoukoissa sijoilla 6, 11 ja 13.

Linkki joukkuetuloksiin

Tämän kauden kisat alkavat nyt olla pääosin paketissa muutamia yksittäisiä tapahtumia lukuun ottamatta. Vähän lepoa ja sitten uuteen treenikauteen!

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *