SM-viestistä H70-hopea, H45-4. sija ja H16-5. sija

H70-sarjan hopeamitalistit: Jouko Malinen, Pertti Nieminen ja Vesa Tervo, kuva Veli-Matti Heinonen.

H16-sarjan sija 5: Jonne Mourujärvi, Nuutti Toivonen ja Touko Hyvärilä

Suunnistuksen SM-viestit juostiin Hämeenlinnan Taulamaalla. Kaikkien sarjojen viestit olivat samassa kisassa ja käytiin kolmiosuuksisin viestein. Veteraanisarjoissa oli käytössä minimisummaikä, jolloin varsin eri ikäisiä saatiin samaan joukkueeseen. Maasto oli vaativa kivikkoisuuden ja paikoittaisen tiheyden vuoksi. Yleisesti ottaen ykkösiä ja kolmanneksi viimeisiä rasteja pummattiin paljon. Osassa sarjoja oli havaittavissa jälkikäteen hajontojen tasapuolisuusongelmia.

Rykmentille ei tällä kertaa tullut mestaruuksia. Parhaasta sijoituksesta vastasi hopeamitaleiden muodossa H70-sarjan joukkue Vesa Tervo, Pertti Nieminen ja Jouko Malinen. Mitalijoukkueiden välissä oli selvät erot, 7 min kärkeen, voittoon olisi vaadittu puhdas suoritus. H45-sarjan joukkue taisteli koko viestin ajan tiukasti voitosta ja mitaleista. Lopulta joukkueella Samuli Kyyrönen, Tapio Perä ja Hannu-Pekka Pukema oli tyytyminen isomman virheen jälkeen sijaan 4 vain 6 sek pronssimitalista ja 1.09 kärjestä. Poikien H16-sarjan joukkue (Jonne Mourujärvi, Nuutti Toivonen ja Touko Hyvärilä) taisteli koko ajan kymppikärjessä päätyen lopulta hienosti sijalle 5. Palkintojahan jaetaan nuorissa ja yleisessä 10 parhaalle joukkueelle, veteraaneissa vain mitalisteille.

D45-sarjan rykmenttijoukkue oli sijalla 7 ja H60-sarjassa 3 joukkuetta oli tasaisesti sijoilla 6.,8. ja 9.

Linkki tulospalveluun

Noutamattomat viestikartat tuodaan kuntorastivaunulle.

Seuraava SM-kisa on kahden viikon päästä juostava SM-yö.

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *