SM-keskimatkalta kolme mitalia (Laapas, Pukema, Kukkasjärvi) ja plaketteja

Kaisa Laapas D45-SM-hopeaa. Kuva Johanna Tervo

Kuvassa vasemmalta Hannu-Pekka Pukema H40-sarjan 3., Touko Hyvärilä H16-sarjan 8. ja Jonne Mourujärvi H15-sarjan 6.

Suunnistuksen SM-keskimatkan kilpailut käytiin tänään Hyvinkään Usmissa. Aamulla oli karsinnat suurimmassa osassa sarjoja. Iltapäivällä sitten juostiin karsintojen perusteella A- ja B-finaalit. Maasto oli taidollisesti ja fyysisesti sitä kaikkein vaativinta: tiheää, pienipiirteistä, mäkistä eikä paljon polkuja ollut käytettävissä, toki parhaita maastonosia käytettiin.

Rykmenttiläisiä oli kisassa mukana kolmisenkymmentä. Parhaimmalle sijalle SM-A-finaalissa ylsi D45-sarjassa Kaisa Laapas, joka saavutti hienosti hopeaa.  Eroa voittajaan Sanna Paukkuseen kertyi pari minuuttia. Myös pronssimitaleja saatiin, H40-sarjassa Hannu-Pekka Pukema oli kolmas, ero kärkeen myös pari minuuttia. D65-sarjassa Elina Kukkasjärvi saavutti myös pronssia 2 min kärjen takana. Mitalien lisäksi 10 parhaan joukkoon ylsivät myös H50-sarjan Samuli Kyyrönen, pronssiin 27 sek. Kuudennelle sijalle suunnistivat H15-sarjan Jonne Mourujärvi  ja H70-sarjan Pertti Nieminen. H16-sarjassa Touko Hyvärilä oli sijalla 8. ja Nuutti Toivonen sijalla 11.

Linkki tuloksiin

Huomenna vuorossa ovat SM-viestit Hämeenlinnassa.

 

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *