Kukkasjärvi ja Nieminen pronssille SM-yössä

D-65-sarjan mitalistit Hennariikka Lonka, Marjo Virtanen, Elina Kukkasjärvi ja 4. Raili Liimatainen. Kuva Elisa Mänty.

Nuutti Toivonen H16-sarjan 6. ja Elias Haapala H15-sarjan 8. Kuva Simo Toivonen

Pertti Nieminen H70-sarjan 3. Kuva Simo Toivonen.

Elisa Mänty D18-sarjan 8. Kuva Anne Mänty.

Pimeäsuunnistuksen Suomen mestaruuskisat juostiin viime yönä Anttolassa. Miesten pääsarjaa lukuun ottamatta juostiin suorat finaalikisat. Maasto oli alkuosaltaan vaativaa ja mäkistä korpimetsää, sieltä tultiin ainakin pääsarjoissa pitkällä välillä pois kohti lopun helpompaa polkuvoittoista aluetta. Nuorimpien ja vanhimpien sarjoissa päästiin jopa alle puolen tunninkin loppuaikoihin.

Rykmenttiläiset saavuttivat kaksi pronssimitalia SM-yöstä. D65-sarjassa Elina Kukkasjärvi oli kolmas ja pronssilla vain 7 sek. hopeasta ja 1.55 erolla kultamitalista. H70-sarjassa Pertti Nieminen oli myös kolmas vain 1.15 voittajan takana. Nuorten sarjoista saatiin myös hienosti sijoituksia kymppisakkiin Nuutti Toivosen ollessa kuudes H16-sarjassa. Lisäksi Elisa Mänty oli sijalla 8 tasaisessa D18-sarjassa kuten myös Elias Haapala H15-sarjassa.

Linkki tuloksiin

Viimeisenä suunnistuksen SM-kisana tänä syksynä juostaan SM-erikoispitkä 15.10. Sitä edeltävät nuorten kisaviikonloppu Turussa sekä 25-Manna seuraviesti Ruotsissa.

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *