KLL:n SM:stä Jonne Mourujärvelle kultaa, Jooa Vilskalle pronssia!

Jonne Mourujärvi H15-sarjan kultaa ja Jooa Vilska H9-pronssia

Koululiikuntaliiton suunnistusmestaruuskisat ovat käynnissä Seinäjoen Jouppilanvuorella. Kisamaastossa oli paljon polkuja, mutta myös hitaita tiheikköalueita. Kisasarjoja oli -9-20 vuotiaille koululaisille. 14-vuotiaille ja nuoremmille tämä on ainoa suunnistuksen SM-tason kilpailu. Kilpailijat edustavat koulujensa kuntia, eivät suunnistusseurojaan. Kisassa on myös osalla juoksijoista huumoria mukana erikoisten kisa-asusteiden muodossa.

Nurmijärveläisiä oli mukana pieni iskujoukko. H15-sarjassa rykmenttiä edustava Jonne Mourujärvi otti hienosti KLL:n Suomen Mestaruuden. Voitto tuli H15-sarjan 4,5 km radalla varsin ylivoimaisesti 1.41 erolla Lauri Lakaseen. Suoritus oli varsin puhdas ja johtopaikka tuli haltuun jo radan alkupuolella. Lisäksi rykmenttiläinen, mutta Espoon kuntaa edustava Jooa Vilska sai pronssia H9-sarjassa, ainoastaan 3 sekunnin erolla kärjestä.

Huomenna kisataan viestit, mutta Nurmijärveltä ei ole tällä kertaa joukkueita mukana.

Linkki tulospalveluun

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *