Nuorten Jukola

lähtö

Nuorten jukola 2022 järjestettiin 20.8 Kotkassa Äijänvuorella. Äijänvuoren maasto oli hyvin mäkinen ja täynnä polkuja. Maasto oli helppokulkuinen ja näkyväisyys oli hyvä, mutta hajontojen kanssa sai olla tarkkana. Kuuma keli teki suunnistuksesta hyvin rankkaa. Joukkueita oli kisassa mukana yhteensä 137 ja Rykmentiltä tällä kertaa vain 1 kokonainen. Tänään (sunnuntaina  21.8) kilpailut jatkuivat vielä osalla Inov 8-liigan finaalin sekä kompassitapahtuman merkeissä.

Rykmentin joukkueessa numerolla 40 kilpailivat: Aino Loukkalahti, Jonne Mourujärvi, Eemi Vilska, Enna Enqvist, Otso Leinonen, Elina Hämäläinen sekä Rasmus Laapas. Parhaimpia osuusajoissa olivat Otso (9.) ja Eemi (11.). Joukkueen lopullinen sijoitus oli 50.  linkki tuloksiin

kilpailukeskus

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *