Mervi Pesu pyöräsuunnistuksen MM-kisoissa, 12. sija keskimatkalla

Mervi Pesu MM-keskimatkalla. Kuva Timo Mikkola.

Rykmentin Mervi Pesu oli Suomen maajoukkueessa eilen päättyneissä pyöräsuunnistuksen MM-kisoissa. Kisat käytiin Ruotsin Säterissä ja Falunissa mäkisissä maastoissa. Ohjelmassa olivat keskimatka, viesti, pitkä matka, sprintti ja yhteislähtökisa. Parhaan sijoituksensa Mervi sai ensimmäisenä kisatulta keskimatkalta ollen siinä 12. noin 5 minuuttia kärjestä. Viestissä Mervi oli Suomen kakkosjoukkueen avaaja tullen vaihtoon sijalla 9, joukkueen loppusija oli viides. Pitkällä matkalla kohtalona oli hylkäys virheleimauksen johdosta. Sprintissä loppusija oli 16. vain 2.44 kärjestä. Viimeiseen yhteislähtökisaan Mervi ei startannut..

Linkki kisasivuille

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *