FIN5-rastiviikolta useita osakilpailuvoittoja

Arto Niemi juoksee 2. osakilpailunkin voittoon H65A-sarjassa. Alkuperäinen kuva Karoliina Ukskoski.

FIN5-rastiviikko juostiin viime viikolla Orimattilassa(2 metsäkisaa), Lahdessa (sprintti) ja Hollolassa (2 metsäkisaa). Kilpailijoita oli noin 1200 ja kuntosuunnistajat siihen päälle. Orimattilan kisat olivat vaativaa ja hidasta maastoa, Lahden sprintti vaativa ja Hollolan loppukisat erittäin mäkiset ja fyysiset. Rykmenttiläisistä vain muutama juoksi koko viikon, yksittäisiä osakilpailuja juostiin sitten enemmän. Yksittäisiä osakilpailuvoittoja tulikin todella monta, kun Arto Niemi voitti H65A-sarjan 1. ja 2. osakilpailun, Elina Kukkasjärvi D65-sarjan toisen osakilpailun, Hannu-Pekka Pukema H40A-sarjan kolmannen sprinttikisan ja Aapo Lindberg H35A-sarjan viidennen osakisan. Koko viikon kokonaistuloksissa Hannu-Pekka Pukema oli H40A-sarjan kakkonen 59 sek. kärjestä. Suurelle osalle suunnistajia sijoitukset eivät niin tärkeitä olleet, lomatunnelmissa suunnistaminen ennemminkin.

Linkki onlinetuloksiin

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *