Martti Inkinen mukana tarkkuussuunnistuksen MM-normaalikisassa

Yksi Preo-kisan ensimmäisen päivän rasteista

Tarkkuussuunnistuksen MM-kisat käytiin viime viikolla Puolassa. Kisoissa järjestettiin viesti, tempokisa karsintoineen ja 2-päiväinen normaali- eli PreOkilpailu. Sarjoina olivat yleinen ja parasarja. Tämä on ollut Suomen menestyslaji, nyt saatiin tyytyä maailmanrankin ykkösen Antti Rusasen kakkossijaan normaalikilpailussa. Rajamäen Rykmenttiä edustava tarkkuussuunnistuksen veteraani Martti Inkinen oli Suomen MM-joukkueessa mukana normaalikilpailussa. Normaalikilpailussa on runsaasti rasteja, joihin on kuhunkin yksi oikea vastaus. Voi olla myös, että mikään näkyvistä lipuista ei ole rastikohteessa. Oikeasta vastauksesta saa pisteen. Tasasijoitukset ratkaistaan aikarastin ajalla. Tempokilpailu koostuu pelkästään aikarasteista. Normaalikilpailu oli varsin hankalaa maastoa ollen jyrkkää kivikko- ja jyrkännerinnettä, jolla olevia rastipisteitä havainnoitiin tieltä käsin. Martti sijoittui avoimen sarjan kokonaistuloksissa sijalle 72 pistemäärällä 58 (kärki 71), tuloksen sai 107 avoimen sarjan kilpailijaa.

Linkki MM-tuloksiin

 

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *