Mervi Pesulle pronssia pyöräsuunnistuksen SM-pitkältä matkalta

Mervi Pesu pronssille, perässä mestari Marika Hara. Kuva Timo Mikkola

Pyöräsuunnistuksen SM-kisat pidettiin viikonloppuna sprintin ja pitkän matkan osalta Heinolassa. Lauantain sprintissä rykmenttiläiset saavuttivat useita sijoja kuuden parhaan ja 10 parhaan joukkoon, vaikka mitaleille ei yllettykään. Mervi Pesu oli D21 sarjassa viides, kuten myös Nuutti Toivonen H17-sarjassa ja Samuli Kyyrönen H50-sarjassa. Pinja Koskinen oli sijalla 8. D21-sarjassa ja Ari Enroth 9. H60-sarjassa.

Sunnuntain pitkällä matkalla päästiin mitalin makuun Mervi Pesun ollessa D21-sarjan pronssilla, 33 km matkaan meni aikaa 1.50.47. Nuutti Toivonen ja Sauli Kyyrönen olivat myös pitkällä matkalla vitossijoilla omissa sarjoissaan.

Linkki tuloksiin

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *