Jukolan viesti: ennakko

Tänä vuonna Jukolan viesti järjestetään 18-19.6 Mynämäellä. Rykmentiltä on lähdössä mukaan miehistä 8 joukkuetta ja naisista 9 . Viime vuoden parhaat sijoitukset Venloissa oli naisilla RR1 sijalla 31 ja RR2 84. Jukolassa parhaiten sijoittui RR1 sijalle 48. Tänä vuonna venlojen RR1 joukkue on vähän huonompi Meganin valitettavan sairastumisen takia, mutta lähdemme silti yrittämään parastamme.

Lukkari-Jukolan kartta 2010

vanha kartta

Mynämäen maastoihin/Jukolan ennakko maastoihin osa pääsi jo eilen keskivikkona tutustumaan. Osa harjoittelee lähialueella siis perjantaihin asti, jolloin osa nuoristakin pääsee tutustumaan Jukolan kaltaiseen harjoitusmaastoon. Tämän vuoden Jukolan maasto on Jukolan virallisten sivujen mukaan ” varsin laakeapiirteistä, erittäin nopeakulkuista avokalliomaastoa ja välillä peitteisempää sekametsää. Alueella on myös jyrkkiä, suurta tarkkuutta ja kartanlukua vaativia pienipiirteisiä kallioita ja louhikkoja, sekä suojeltuja maastonkohteita. Kiviä on melko paljon. Korkeuserot vaihtelevat maastoalueittain. Maastoaluetta täplittävät hakkuut, harvennukset, pienet peltoalueet, tiheiköt sekä rikkonaiset soranottoalueet, joissa osassa on tiheää pientä mäntytaimikkoa. ” Ratamestareina on toiminut: Heikki Andersson
Maippi Antikainen ja Pekka Lapila. Lisää tietoa voi hankkia Jukolan sivuilta.
 

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *