Rykmentti Leimaus-leirillä

Tämän vuoden Leimaus-leiri järjestettiin Kuopion Rauhalahdessa. Jälleen kerran hauskalle leirille kokoontui yli tuhat nuorta suunnistajaa. Leiri kesti 4 päivää. Leiristä tehtiin myös uutinen YLE:lle johon pääsi haastatteluun pari rykmenttiläistä. Jutun voi lukea tästä: Linkki YLE:n uutiseen

Kuvassa kaikki rykmenttiläiset leimauksella. Kuva: Jere Alen

 

Joukko Rajamäen Rykmentin nuoria ja ohjaajia lähti reissuun yhdessä Hyvinkään Rastin kanssa bussilla. Treenit alkoivat jo melkein heti paikalle päästyämme ja luvassa oli tutustumisharjoitus Rauhalahdessa. Leirillä oli myös monia muita suunnistusharjoituksia kuten: rastinottoharjoitus, rinnesuunnistus, multitekniikka ja viestiharjoitus. Pienimmillä oli kuitenkin vain ns. normaaleja harjoituksia. Monilla harjoitukset menivät usein hyvin, mutta kyllä siellä oli huonompiakin treenejä. Kävimme paljon uimassa niin kylpylässä kuin rannallakin. Pienimmät leikkivät päivisin paljon ulona mm. peiliä, hippaa ja väriä. Hotellilla pelattiin frisbeegolffia ja saatettiin seikkailla muuallakin (myös myöhään illalla jotkut). Leirin viimeisenä iltana oli huisin hauska leirdisco, jossa hypittiin ja laulettiin musiikin tahtiin ja sen jälkeen osa meni vaatteet päällä uimaan. Viimeisenä oli luvassa leiriviesti, johon kaikki oli valmistautunut hyvin ja sielläkin nähtiin vaatteet päällä uimista loppusuoralla. Takaisin tullessa Pentin bussissa oli väsynyt tunnelma. Leiri oli järjestetty hyvin ja kiitos ohjaajille ja järjestäjille! Kaiken kaikkiaan hyvä ja onnistunut reissu!

Valmistautumista leiriviestiin

Uimassa Rauhalahdessa

Leiriviesti. Kuva Touho Häkkinen

 

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *