Uudenmaan Rastipäivät 7.-8.5.2022

Rajamäen Rykmentti järjesti viikonloppuna 49. Uudenmaan Rastipäivät Hyvinkään Kytäjällä Kalkkivuoren-Valkealammen maastoissa.

Vaikka viikonlopun runsaaseen urheilutarjontaan kuului myös mm. Tiomila, pyöräsuunnistusta ja maastojuoksun SM-kilpailut, oli rastipäivillä mukana lauantaina 367 ja sunnuntaina 274 kilpailijaa. Lisäksi kuntosuunnistusradoilla oli lauantaina 61 ja sunnuntaina 42 suunnistajaa. Lasten rastirallissa (= mahdollisuus suunnistaa lasten ratoja kilpailun jälkeen) oli lauantaina 3 ja sunnuntaina 2 osanottajaa.

Lauantaina suunnistettiin keskimatkan ja sunnuntaina pitkän matkan kilpailu Arto Niemen ja Matti Liukkosen suunnittelemilla radoilla. Viikonlopun yhteistuloksissa H21A-sarjan voittaja oli Tuomas Hapola, Raja-Karjalan Suunnistajat ja D21A-sarjan voittaja Emma Juga, SK Uusi.

Molempina päivinä sää suosi kilpailuja siten, että lauantain vesisade alkoi vasta ihan kilpailupäivän lopussa ja sunnuntaina saatiin nauttia kauniista auringonpaisteesta koko kisan ajan, sade- ja raekuurojen jaksettua odottaa kilpailun päättymistä.

Kiitos osallistumisesta kaikille kilpailijoille ja talkoolaisille.

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *