Naiset Tiomilassa sijalla 50., miehet 70.

 

Vasemmalta Lucie Semikova, Elisa Mänty, Kseniia Penzina, Lorely Körvel, Megan Carter-Davies.

Parin vuoden koronatauon jälkeen käytiin tänä viikonloppuna jälleen kevään perinteinen Tiomilaviesti naisten ja miesten osalta. Kisa käytiin tällä kertaa Örebrossa varsin vaativissa osittain hieman erämaatyyppisissäkin maastoissa. Tällä kertaa oli miesten viestissä varsin monta lyhyttä osuutta tarjolla. Rykmentti sai jalkeille joukkueen molempiin viesteihin. Omat kisat olivat samaan aikaan, joten pääosa joukkueiden juoksijoissa oli tällä kertaa ulkomaalaisia rykmentin edustajia.

Naisten viestissä joukkue Lucie Semikova, Elisa Mänty, Kseniia Penzina, Lorely Körvel ja Megan Carter-Davies oli 50. Aloittajalla tuli pientä virhettä vaihtosijan ollessa 86. Toisella osuudella sijoitus pysyi noin samoissa. Kolmannella putkiosuudella ei päästy ihan kunnon letkoihin, vaihtosija osuuden jälkeen tuolloin 74. Ankkuriosuudelle Megan Carter-Davies pääsi lähtemään sijalla 76. Tuttuun tyyliin Megan teki huippujuoksun nousten 26 joukkueen ohi sijalle 50. Edellisestä kerrasta sija parani 16 pykälää.

 

Miesten viestissä joukkue Duncan Birtwistle, Hando Allmann, Ben Mitchell, Hannu-Pekka Pukema, Jaakko Leinonen, Nikanor Pitkänen, Aleksi Hämäläinen, Kseniia Penzina, Megan Carter-Davies ja Ondrej Semik sijoittui 70. tilalle. Joukkueessa oli ainakin 3 ensikertalaista mm. nuorten Nikanorin ja Aleksin voimin. Pari naistamme tuplasi vielä miesten viestissä naisten viestin jälkeen. Aloituksesta tultiin sijalla 123, jonka jälkeen päästiin sadan joukkoon, parhaalla sijalla 61 oltiin 4. osuuden jälkeen. Tämän jälkeen sijoitus pyöri 70-80 välillä ollen 75 ankkurin päästessä matkaan.  Ondrej ohitti 5 ankkuria päätyen tasalukuun 70. Edellisestä kerrasta sijoitus parani 4 pykälää.

Seuraavana tähtäimessä on sitten Venlojen ja Jukolan viestit, johon mennäänkin paljon suuremmalla joukkuemäärällä!

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *