Pukema, Laapas ja Kyyrönen SM-sprintin mestareiksi

Kevätkauden ainoana suunnistuksen SM-kisana juostiin tänään sprinttisuunnistuksen mestaruuksista Jyväskylässä. Kaikki sarjat juoksivat samassa kisassa. Osanottajia oli kokonaisuudessaan 1627, joista rykmenttiläisiä 25 henkeä. Tutusti aamupäivällä karsinnat ja iltapäivällä finaalit. Radat olivat suhteellisen vaativia, mutta erikoiskikkailuja tai tekoaitoja ei ollut juuri maastoon lisäilty. Reitinvalinnat, niiden oikea ja sujuva toteuttaminen sekä juoksuvoima ratkaisivat.

Rykmenttiläiset saavuttivat hienoa menestystä peräti kolmen Suomen mestaruuden voimin sekä useiden muiden kärkisijojen ansiosta. H40-sarjassa Hannu-Pekka Pukema otti todella ylivoimaisen voiton peräti 1.03 erolla Aleksi Leskiseen. D45 sarjassa Kaisa Laapas otti myös selvän 37 sek voiton ennen Sanna Paukkusta. H50-sarjassa Samuli Kyyrönen sai mestaruuden 19 sek erolla Anti Virtaseen ja Mikael Saloon. Mitalille ylsi vielä H65-sarjan Jouko Malinen pronssillaan, 1.01 erolla kärkeen. Neljännet sijat saavuttivat H35-sarjan Jaakko Leinonen ja H45-sarjan Tapio Perä (11 sek pronssista).

Nuoriso saavutti myös useita hyviä plakettisijoituksia kymmenen joukkoon. H16-sarjassa Rasmus Laapas oli 5. (15 sek pronssista) ja Nuutti Toivonen 7. H15-sarjassa Jonne Mourujärvi oli 7. kuten myös Otso Leinonen H14-sarjassa. Elina Hämäläinen oli 10. D18-sarjassa.

Tästä on hyvä jatkaa kohti maastokautta sekä mm. kesäkuun Jukolan ja Venlojen viestiä.

Linkki onlinetuloksiin

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *