Vilma Pesun joukkue kolmantena MM-viestissä

Tänään kisattiin hiihtosuunnistuksen MM-kisojen päätöspäivän viestit. Aikuisilla oli pariviestit ja nuorilla normaalit viestit. Vilma Pesu oli D20-sarjan Suomen 1-joukkueen avaajana. Hän tulikin ensimmäisenä vaihtoon sekunnin ennen Suomen kakkosjoukkuetta. Seuraavilla osuuksilla sijoitus oli koko ajan kolmantena, kuten myös loppusijoitus. Eroa kullan voittaneeseen Suomen kakkosjoukkueeseen jäi lopulta 26 sek. Vilman osuusaika oli koko viestin nopein. Suomen joukkue kärsi myös suksirikon, ilmeisesti kakkososuudella. Mitalia ei kolmossijasta kuitenkaan saatu, koska vain yhdelle joukkueelle/maa annettiin mitalit. Pronssin sai siis Norja.

Eilen suunnistettiin nuorissa pitkän matkan yhteislähtökisa. Siinä Vilma Pesu oli sijalla 15 reilut 10 min kärjestä. Aikuisissa kisattiin keskimatkan kisa. Siinä Mervi Pesu oli sijalla 14, tiukassa kisassa eroa kärkeen oli 4.31.

Linkki tulospalveluun

 

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *