Kesäsuunnistuskausi alkamassa!

Lumen määrä on pääkaupunkiseudullakin tämän poikkeuksellisen pitkän talven jäljiltä vielä huomattava. 11.4 aamulla Helsinki-Vantaan virallinen lumilukema oli 35 cm. Kevät kuitenkin vihdoin alkaa nyt selvästi edetä ilmojen lämmetessä ja lumet sulavat vauhdilla.

Kesäsuunnistuksen kisakausi avattiin viime perjantaina Kevätyön viestillä Naantalissa. Siellä oli mukana nuorten 16-sarjan joukkue. Sprinttikausi avattiin Helsingin keskustassa Kampissa, jossa käytiin sprinttiviesti viime perjantaina ja Stadisprintti lauantaina, lisäksi pidempi kuntosprintti sunnuntaina.

Linkki sprinttituloksiin

Tänään lähti 22 Rykmenttiläistä pääsiäisviikon suunnistus- ja kilpailuleirille Ison-Britannian Walesiin.  Täällä päästään suunnistamaan lumettomiin maastoihin ja saamaan uudenlaisia maastokokemuksia ja näkemään Benin ja Meganin kotimaastoja. Tältä leiriltä varmasti on raporttia luvassa myöhemmin. Jan Kjellström-kisalinkki

Huomenna alkavat Rykmentin kuntosuunnistukset ja omatoimikuntosuunnistukset Klaukkalan Tornimäestä. https://rajamaenrykmentti.fi/iltarastit/

Pääsiäisenä kisataan myös Paraisten ja Paimion kansalliset suunnistuskilpailut. Molemmissa kisoissa on yli 1000 osanottajaa, myös useita rykmenttiläisiä.  Linkki kisakalenteriin

Tänään ilmestyneessä Suunnistaja-lehdessä oli myös Uudenmaan Rastipäivien (7.-8.5.) kilpailukutsu ja ilmoittautuminen kisoihin on avattu. https://rajamaenrykmentti.fi/kilpailut1/rastipaivat2022/

 

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *