Vilma Pesu hopealla nuorten MM-keskimatkalla, Mervi Pesu 10.

Vilma Pesu, kuva Mika Ilomäki

Mervi Pesu, kuva Timo Mikkola

Keminmaalla eilen alkaneet hiihtosuunnistuksen MM-kisat jatkuivat tänään. Eilen kisattiin sprinttimatkoilla. MM-sprintissä Mervi Pesu oli naisissa sijalla 20, kuitenkin vain 1.15 kärjestä. Vilma pesu oli D20-sarjan MM-kisassa sijalla 12, 58 sek kärjestä.

Nuorten keskimatkan keskiviikon kisa käytiin väliaikalähtökilpailuna. Tässä kisassa Vilma Pesu suunnisti upeasti hopealle 1 min 10 sek Ruotsin Ella Turessonin takana. Aikuisissa kisattiin myös keskimatkalla, mutta poikkeavasti takaa-ajokisana eilisen sprinttikisojen tulosten perusteella. Mervi Pesu nousi takaa-ajossa selvästi sijalle 10 ollen 3. paras suomalainen.

Kisat jatkuvat perjantaina aikuisten keskimatkalla ja nuorten pitkällä matkalla sekä lauantaina sprinttiviestillä (aikuiset) ja nuorten viestillä.

Linkki tulossivuille

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *