Vilma Pesulle hopeaa SM-hisun keskimatkalta

Hiihtosuunnistuksen toinen SM-kisaviikonloppu suunnistettiin Iisalmessa. Lauantaina oli SM-keskimatka ja sunnuntaina SM-viesti. Pitkähkön etäisyyden vuoksi rykmenttiläisiä oli paikalla vain pieni joukko.

Keskimatkalla Vilma Pesu saavutti SM-hopeaa D20-sarjassa 29 sek kärjen takana. Voittaja oli Lotte-Line Ekström. Vilmalla on vielä edessä ensi kausikin samassa sarjassa, joten mitalimahdollisuuksia on hyvin jatkossakin. Mervi Pesu oli D21-sarjassa sijalla 4. noin minuutin päässä mitalista. H60-sarjassa Erkki Oinaskallio oli kahdeksas.

Sm-viestissä D21-joukkue Mervi Pesu, Vilma Pesu ja Riikka Haltia sijoittui neljänneksi noin kolmen minuutin päähän pronssista. Kahden ensimmäisen osuuden jälkeen rykmentti oli vielä johdossa. Mervi Pesu hiihti D21-viestin toiseksi nopeimman osuusajan.

Keskimatkan tulokset

Viestin tulokset

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *