Vilma Pesu kolmas SM-hisupitkällä, Pesuille myös MM-edustukset

Hiihtosuunnistuksen SM-pitkä matka kisattiin tänään Sonkajärvellä. Etelästä katsoen kisapaikan pitkän etäisyyden takia matkassa oli taas seuralta pienempi iskujoukko. Kisamaastossa oli 50 m korkeusero ja runsas kelkkaurapainotteinen urasto.

D20-sarjassa Vilma Pesu saavutti pronssia Maria Hoskarin ja Nina Kärnän vanavedessä. Naisten D21-pääsarjassa Mervi Pesu oli neljäs vain 8 sekunnin päässä pronssista. H17-sarjassa Nuutti Toivonen oli 7.

Linkki tuloksiin

Kuluvalla viikolla julkistettiin myös joukkueet hiihtosuunnistuksen MM-kisoihin Keminmaassa 14.-19.3. Mervi Pesu on mukana Suomen 8 naisen kisajoukkueessa. Samassa yhteydessä käydään myös nuorten MM- ja EM-kisat. Vilma Pesu on Suomen 6 hengen nuorten naisten MM-kisajoukkueessa.

Linkki MM-joukkuejulkistukseen

Linkki nuorten MM-joukkuejulkistukseen

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *