Hiihtosuunnistuksen SM-sprintistä ja pariviestistä mitalit Pesuille

D21-pariviestin palkitut, 3. Vilma ja Mervi Pesu, kuva SSL uutinen.

Hiihtosuunnistuskausi on ollut jo jonkin aikaa hyvässä vauhdissa hyvän lumitalven ansiosta. SM-kisojen osalta aloitettiin Valkeakosken Korkeakankaalla, jossa hiihdettiin nyt viikonloppuna sprintin ja pariviestin Suomen mestaruuksista. Lauantain henkilökohtaisessa sprintissä rykmenttiläisiä oli mukavasti mukana 11 henkeä ja sunnuntain pariviestissä starttasi 4 joukkuetta. Lauantain henkilökohtainen kisa oli kaksiosainen, nuorilla ja yleisellä karsinta ennen finaalia ja veteraaneilla otettiin huomioon kahden kisan yhteistulos.

D20-sarjan SM-sprintin finaalirata, lähde GPS-seuranta.net

Lauantaina Mervi Pesu otti hienosti pronssia naisten pääsarjassa 3,7 km matkalla 3 sek erolla neloseen, hopeaan jäi eroa 13 sek. Voittoon kiri Salla Koskela. Vilma Pesu oli D20-sarjassa peräti jaetulla hopeasijalla Maria Hoskarin takana.

Lisäksi lauantaina 10 joukkoon rykmenttiläisistä pääsivät H65-sarjan Veijo Salmi ja Timo Valkonen 7. ja 9. sijoillaan, Erkki Oinaskallio 8. tilallaan H60-sarjassa sekä Simo Toivonen H45-sarjan 10. sijalla. Nuorisoa oli mukana myös hyvin: Nuutti Toivonen oli H17 sarjan 8., Otso Leinonen ja Elias Haapala olivat H15-sarjassa 9. ja 10.

Sunnuntaina hiihdetyssä pariviestissä perhejoukkue Vilma ja Mervi Pesu ylsi hienosti SM-pronssille D21-pääsarjassa. Sijoitukset vaihtelivat viestin aikana 2-4 sijoituksen välillä, hopeaan jäi lopulta eroa alle 40 sek. H17-sarjan viestissä vielä ali-ikäiset Nuutti Toivonen ja Jonne Mourujärvi olivat kuudensia. H100-sarjan joukkue Mika Kulmala ja Samuli Kyyrönen oli 10.

Linkki tulossivuille

 

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *