KLL:n SM-kisassa Vilskalle hopeaa ja Mourujärvelle pronssia

Koululiikuntaliiton suunnistuksen Suomen Mestaruuskisat juostiin perjantaina ja lauantaina Haminassa. Kisat oli siirretty tähän myöhäisempään ajankohtaan koronarajoitusten takia. Kilpailut käytiin kuntakohtaisilla edustuksilla. Perjantaina oli henkilökohtainen kisa ja lauantaina viesti. Maasto oli kymenlaaksolaista kalliomaastoa kivikkohöystein, polkuja pääsi hyödyntämään varsin hyvin. Rykmenttiläisiä osanottajia oli kymmenkunta.

Rykmenttiä edustavista suunnistajista Espoon Eemi Vilska sijoittui hienosti hopealle H11TR-sarjassa 34 sek kärjen Onni Lepistön takana, osanottajia oli 48 kpl. H14-sarjassa Nurmijärven Jonne Mourujärvi otti pronssia 1.00 kärjestä, kärjen Rasmus Töyrylä otti voiton viikko sitten Oravatonnin H16-sarjassakin. Osanottajia oli 63 kpl. Lauantain viestikisaan ei tällä kertaa ollut Nurmijärven joukkueita.

Linkki tuloksiin

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *