Halikko-viestissä 3 rykmenttijoukkuetta, 1. joukkue 18.

Sander Vaher vauhdikkaana 5. osuudella, kuva Elisa Mänty

Rykmentin leiripaikka loppuviitoituksen varrella, kuva Sirpa Malmström.

Perinteinen Halikko-viesti kisattiin vaativassa ja rankassa vuoden 2006 Jukola-maastossa. 15-osuuksisen viestin osuussääntöjä oli muutettu nyt nuoriso-/ikäpainotteisemmaksi niin, että vain 4 kpl yleisen sarjan miestä oli mahdollista asettaa joukkueeseen.

Rykmentti sai jalkeille peräti 3 joukkuetta eli 45 suunnistajaa. Kaikkiaan joukkueita oli mukana 115 kpl. Ykkösjoukkue päätyi loppusijalle 18, tämä oli 4 sijaa viime vuotta heikommin. Nyt oli taso kuitenkin hieman viime vuotta kovempi. Alkuosuuksilla tuli hivenen jääntiä, jota erityisesti 4. ja 5. rinnakkaisosuuksilla otettiin jopa hieman kiinni ja kurottiin sijoituksia ylöspäin. Hanna Valonen ja Hannu-Pekka Pukema viimeistelivät kahdella viimeisellä yksittäisellä osuudella loppusijoituksen. Elisa Mänty, Jonne Mourujärvi, Tuomas Tervo, Sander Vaher ja Kaisa Laapas olivat muiden muassa hyvässä vauhdissa omilla osuuksillaan. Kakkosjoukkue paransi hienosti kymmenellä sijalla viime vuoden tulostaan ollen lopputuloksissa sijalla 42. Kakkonen oli ykkösjoukkueen kintereillä vielä kolmen osuuden jälkeen. Kolmosjoukkuekin sai hyvän tuloksen ollen 86. Koko viestin voiton vei selkeästi Tampereen Pyrintö.

Kaiken kaikkiaan tämä on mukava seuraviesti, jossa eri sarjojen suunnistajat ovat samoissa joukkueissa. SM-erikoispitkän kisa viikon päästä on kauden viimeinen arvokilpailu.

Linkki tulossivulle

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *