SM-erikoispitkä juostu, Lindberg ja Laapas pronssille

H35-sarjan rata kokonaisuudessaan.

Kauden päättävä SM-erikoispitkän kilpailu juostiin tänään Tampereella. Maasto oli hämäläiseksi nopeakulkuista, varsin tasaista ja osin pienipiirteistä. Yleinen ja nuorten sarja kisattiin yhteislähdöllä hajontalenkein ja veteraanisarjat väliaikalähtökisana. Rykmenttiläisiä oli mukana noin 15 henkeä.

Mitaleille ylsi H35-sarjassa uutta paluuta tehnyt Aapo Lindberg, joka otti pronssia 7 sek erolla neloseen. Toisen pronssimitalin toi Kaisa Laapas D45-sarjassa. Kirkkaammatkaan mitalit eivät jääneet Kaisalla kuin 1-2 min päähän. Nelossijan saavuttivat Jouko Malinen H65-sarjassa ja Pertti Nieminen H70-sarjassa. Kummallakaan mitalisijoitus ei ollut kaukana. H15-sarjassa Rasmus Laapas oli sijalla 7. D40-sarjassa Niina Männikkö oli 9.sijalla.

Linkki tulossivulle

Tärkeimpien kisojen osalta kesäsuunnistuskausi alkaa olla nyt päätöksessään ja aletaan mahdollisen ylimenokauden jälkeen siirtyä harjoittelun pariin ensi kautta silmällä pitäen.

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *