Nuorten Kompassiviesti järjestetty Parkkimäessä, Rykmentti viides

Rykmentti järjesti tänään Nurmijärven Parkkimäessä lasten ja alle 14 vuotiaiden nuorten 6. osuuksisen Kompassiviestin.  26 joukkuetta oli ilmoittautunut kisaan, osuusrajat olivat 10, 12 ja 14 vuotta, kullekin ikäluokalle 2 osuutta. Nyt saatiinkin järjestettyä kilpailunjohtaja Simo Toivosen sekä paljon nuorisoa sisältäneen järjestäjäjoukon toimesta aivan viimeisen päälle loistoluokan kilpailu, jota osanottajat vuolaasti kehuivatkin. Kisamaasto ja radat olivat sopivasti nuorille soveltuvat Parkkimäen latupohjamaastojen ympäristössä. Lisäksi oli tarjolla nuoremmille lisäaktiviteetteja. Kilpailun järjestäminen ei ollut ihan helppoa, sillä kisa piti ensin koronarajoitusten takia siirtää uuteen päivämäärään. Edellisen illan nuorten yösuunnistus Kirkkonummella verotti myös hieman osanottajamäärää.

Rykmentti oli itse saanut mukavasti jalkeille kolme täyttä joukkuetta. Rykmentin ykkösjoukkue heiluttikin viestin alussa tahtipuikkoa, sillä Jonne Mourujärvi tuli ensimmäisenä 1. osuudelta vaihtoon. Eemi Vilska jatkoi vauhdikasta menoa tullen selvänä kärkenä kakkosvaihtoon ja vielä Verneri Kuisma vaihtoi kolmannelta osuudelta ensimmäisenä. Jonne ja Eemi olivat koko kisassa omien osuuspariensa nopeimpia. Hieman jouduttiin loppuosuuksilla taipumaan, mutta viitossija tuli silti RR 1.-joukkueelle:  Jonne Mourujärvi, Eemi Vilska, Verneri Kuisma, Emma Nurminen, Jere Mourujärvi ja Kaapo Malmström. Myös kakkos- ja kolmosjoukkueet saivat onnistuneet ja hyväksytyt suoritukset. Monta uuttakin kilpailijaa oli hienosti mukana rasteja löytämässä! Uudenmaan nuorison kärkiseura Espoon Suunta otti lopulta omansa voittaen viestin selkeästi. Hyvinkään Rasti sijoittui kakkoseksi ja Helsingin Suunnistajat kolmanneksi ennen EsSun 2.-joukkuetta.

Linkki tulossivuille

Kompassiviestin 3 parasta: 1. Espoon Suunta, 2. Hyvinkään Rasti ja 3. Helsingin Suunnistajat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *