Kolme SM-viestimestaruutta rykmentille!

Suunnistuksen SM-viestit juostiin tänään Mikkelin Tornimäessä. Kyseessä oli hyvin paljon Klaukkalan Tornimäkeä muistuttava paikka, vain vielä selvästi hitaampi maasto. Maasto oli siis todella rankka ja hidaskulkuinen sekä vaativa mäkijyrkännemaasto latupohjineen. Tämä oli varmasti pääsarjoille ja muille vauhtisarjoille sopiva maasto, mutta nuorimmille junioreille ja vanhimmille veteraaneille jo ehkä turhankin paha. Kisajärjestelyt keskittyivät pääsarjoihin, kuulutus seurasi vain pääsarjoja, palkintojen sekä karttojen jaot siinä sivussa myös viivästyivät. Kisaa pystyi seuraamaan parhaiten kännykältä, joka sekin kuormitti alueen tietoliikenneverkkoja.

H35-viesti Suomen mestarit Matti Liukkonen, Hannu-Pekka Pukema ja Sander Vaher.

Rykmentille tuli hienosti menestystä, peräti kolme kultamitalia. H35-sarjassa Matti Liukkonen, Sander Vaher sekä Hannu-Pekka Pukema ottivat mestaruuden 1.30 erolla ennen vanhoista Jukola-voittajista koostunutta VeVen joukkuetta. Jokaisessa vaihdossa oltiin kärjessä, vaikka Vehkalahti ahdisteli koko ajan ollen 1. ja 2. osuudella välillä hieman edelläkin. Tasainen, vauhdikas ja varma suoritus takasi voiton. Rykmentin kakkosjoukkue säesti hyvin 7. sijallaan (Jaakko Leinonen, Pyry Niemi ja Aapo Lindberg).

D45-sarjan Suomen Mestarit Kaisa Laapas, Tiina Vilska ja Niina Männikkö

D45-sarjassa Niina Männikkö, Tiina Vilska ja Kaisa Laapas suunnistivat myös mestaruuteen. Niina tuli kärjen tuntumassa vaihtoon, Tiina nosti joukkueen jo kärkeen ja Kaisa piti uhkaajat takanaan, heistä lähimpänä oli 1.30 erolla Hiiltomiesten Mervi Pesu.

H70-sarjan mestarit: Vesa Tervo, Pertti Nieminen ja Timo Valkonen. Kuva Eila Tervo.

Ylivoimaisin Suomen mestaruus tuli rykmentille H70-sarjassa Vesa Tervon, Timo Valkosen ja Pertti Niemisen toimesta. Vesa tuli kakkosena vaihtoon, Timo nosti kärkeen ollen välillä jo yli 8 min johdossakin ja Pertti viimeisteli selvän voiton 3.20 erolla HS:ään.

H45-sarjassa rykmentin joukkue oli 7. (Antero Pulli, Ari Laapas, Kimmo Vilska), Ari oli kisan nopein 2. osuudella. Myös HD16-18 sarjoissa oli rykmentin joukkueita mukana, mutta vielä ei ihan kärkipään sijoituksille ylletty. D18 sarjassa saatiin 14. sija joukkueella Elina Hämäläinen, Iida Heinäaro ja Essi Multala.

Ohessa linkki tuloksiin.

https://online4.tulospalvelu.fi/tulokset/fi/2021_smviesti/

Parin viikon kuluttua on ohjelmassa SM-yökisa Vehkalahdella, samana päivänä 25.9 on Rykmentin järjestämä nuorten Kompassiviesti Parkkimäessä.

 

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *